Запекът беше най-малкият проблем. Не повярвах на резултата: 8 кг отрова се...

Запекът беше най-малкият проблем. Не повярвах на резултата: 8 кг отрова се изпариха за дни, а с тях и излишните килца! Колко било лесно!

Дебелото черво играе важна роля в човешкото тяло. То регулира водния баланс в организма, контролира имунната система и от това зависи целият процес на храносмилане .

За да може тялото ви да функционира правилно, важно е да се поддържа здравето на червата . Ако те не работят както трябва, освобождават организма от токсичните отпадъци много по-бавно, отколкото е необходимо. В резултат на това, тялото ги поглъща.

За да се усвои напълно вашият обяд или вечеря, храносмилателната система се нуждае от  най-малко 24 часа . Храни с ниско съдържание на витамини и хранителни вещества забавят този процес и извършването му отнема  понякога до 70 часа !

Има един начин да експулсира от тялото токсини 8 кг!  Хванете си дебелото черво.

Запек – това е първият знак, че тялото ви е натрупало твърде много отпадъци. Симптомите на токсично отравяне на дебелото черво: Имунната система.Обрив по тялото, проблеми с пикочния мехур, вагинални инфекции. Ако страдате от чести настинки, това е основният знак, че нещо руши имунната ви система.

Промени в настроението.Проблеми с паметта и концентрацията, чести промени в настроението, тревожност, умора, депресия.

Общото състояние на организма.Болки в мускулите и ставите.

Проблеми със стомашно-чревния тракт.Коремна болка, лошо храносмилане, лош дъх, диария, подуване на корема и запек.

 

Тази програма за почистване на тялото е разработена през 1940-те от гуруто в областта на  детоксикацията Стенли Бъроуз. Тя е успяла да привлече голямо внимание сред привържениците на алтернативната медицина .

Процесът на пълно почистване на тялото от токсини трае 10-16 дни.ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:

300 мл вода ; 1/10 супена лъжица лют червен пипер на прах; 2 супени лъжици кленов сироп ; изстисканият сок половин лимон ;ПРИГОТВЯНЕ И ПРИЛОЖНИЕ:

Много е просто: смесете всички съставки. Консумирайте тази смес в продължение на следващите 10 дни. Пийте я 5-8 пъти на ден.

В допълнение, може да използвате и етерични масла. Те са много добро средство за детоксикация.Хранителните съставки, които се съдържат в тях, лесно се абсорбират на клетъчно ниво.

10 капки масло от мента се смесват със сока от един лимон . Полученият разтвор се  смесва с 2,5 литра вода . Пийте от това средство в продължение на две седмици.

Ако следвате тези две рецепти, бързо ще усетите разликата по тялото си – „преди“ и „след“.

Дали сте склонни да опитате? Кажете ни в коментарите!