Внимание! 2017 година ще е повратна за тези 5 зодии! Чакат ги...

Внимание! 2017 година ще е повратна за тези 5 зодии! Чакат ги големи промени!

Новата 2017 година ще е под знака на Огнения петел, който ще даде късмет на партньорствата и семейно ориентираните хора.

За астрологията Новата година ще е продължение на промените, които сме започнали през 2016-та, а 5 от зодиите ще се справят най-добре с предизвикателствата.

 

Везни
През Новата година ще разберете, че дори проектите, които сте смятали за невъзможни, могат да се осъществят, стига да го искате достатъчно силно. Ще привличате вниманието и аплодисментите на най-близките си хора, ако бъдете активни и следвате мечтите си.

През 2017 година ще отриете нова страст, за която трябва да отделите време, както за професионалните си задължения. Новите хобита и запознанства ще ви водят към успехи през годината.

 

Водолей
През тази година ще може да постигнете всяко от новогодишните си желания, ако следвате плановете си неотлъчно. Вашето лично щастие и цели трябва да са приоритет през годината, за да е успешна за вас.

Имате шанс да покорите големи върхове в професионален и личен план, но за това трябва да сте упорити, а не да се отказвате пред първото препятствие. Отварят ви се страхотни възможности, възползвайте се.

 

Лъв
Макар че в края на 2016 година ще имали усещането, че се намирате в застой, през първите месеци на новата 2017-та, голяма част от плановете ви ще тръгнат към подем, а любовта ще е най-късметлийската ви сфера през годината на Огнения петел.

Очаква ви голямо щастие в романтичната връзка, като обвързаните ще могат да разберат дали са с правилния човек, а самотните ще срещнат сродната си душа, без да полагат големи усилия.

 

Близнаци
Очаква ви една динамична година, пълна със събития, които трябва да посрещнете с отворено сърце. Най-големи изненади ще има в любовта, а съдбата ще покаже на самотните как не е трябвало за момент да губят надежда, че ще намерят правилния човек за себе си.

Доверявайте се повече на импулсите и чувствата си през годината и не търсете логиката на всяка цена, за да се насладите напълно на изненадите през годината.

 

Стрелец
През годината ви очакват много щастливи събития, започващи от любовта. Ще се радвате на разбирателство и подкрепа от страна на половинката, а свободните ще получат компенсация от съдбата за самотните нощи през последните месеци.

С общуване и информация ще може да стигнете далеч през 2017 година. Новите запознанства ще са изключително полезни и ще ви позволят да разширите хоризонтите си и да обогатите гледната си точка.