Супер диетата на Виктория Петрова-Ето как се вталява водещата!

Супер диетата на Виктория Петрова-Ето как се вталява водещата!

846

Красивото лице на Би Ти Ви Виктория Петрова се е заела да отслабва и да вае тяло преди лятната почивка на море. Въпреки че тя винаги е била стройна и изглежда поразително, не се поколебала да свали няколко излишни килца със супер диета.

Започнала я от близо една седмица.

Но единственото й разочарование било, че половинката й Красен Кралев отказвал да се присъедини към нея. Бившият спортен министър определено има какво да сваля, но обичал да си похапва и редовно изненадвал неприятно Виктория Петрова с вкусни и калорични ястия.„Представете си какво й е като се прибере и види, че Красен е отрупал масата с най-различни изкушения, а тя трябва да седи на пост и молитва. Вярно е, че не гладува, но това, което яде, е предимно зеленчуци и риба. Много рядко си позволява месо или нещо друго“, разкриват източниците, пише разкрития.ком.

Във въпросната диета трябвало да се храниш само с риба и морски дарове, съчетани със свежи зеленчуци. Пие се много вода, а също и различни билкови чайове, но без подсладители.

Плодовете също не били препоръчителни, поне през първите две седмици. Причината е в това, че те съдържат голямо количество фруктоза, което си е захар и в организма се превръща в мазнина и тлъстина.

„Чак след втората седмица рибата може да се замени с повечко нетлъсто месо и отново много салати. А овкусяването им е само с по една лъжица зехтин на ден, малко оцет и сол. Солта обаче трябва да е само щипка, едва да се усеща“, коментират източниците.