3 съставки и косата ви ще се превърне в истинска грива, няма...

3 съставки и косата ви ще се превърне в истинска грива, няма шампоан или балсам, който да има такова въздействие върху нея

862

Супер средство за растеж на косата! Резултатите са мигновени!

Ние всички губим коса всеки ден и това е един нормален процес, но ако започнете да губите твърде много коса, то определено може да се изплашите. Множество фактори могат да причинят загубата на коса: стрес, стареене, хранителни дефицити, хормонален дисбаланс, прекомерно пушене, болести на щитовидната жлеза, автоимунни болести, синдром на поликистозни яйчници, както и някои хронични заболявания.

За щастие, днес ние ще ви представим един естествен метод, който ще ви помогне да се справите с този проблем!

 

Средства за растеж на косъма:

Нужни съставки:

2 супени лъжици рициново масло

1 жълтък

1 супена лъжица мед

 

Приготвяне:

Смесете всички тези съставки заедно в купа.

Разбъркайте добре и приложете върху корените на косата и цялата й дължина. Сложете шапка за душ и оставете за 2 часа. След това измийте косата с мек шампоан и балсам.Този инструмент трябва да се използва веднъж седмично и да продължите режима още два месеца.

Маската ще подхрани косата ви, а също така ще насърчи растежа на вашата коса, ще я направи здрава и блестяща!

 

Предимства на средството.

Трите съставки, които са използвани тук, са идеална комбинация за здрава и бързо развиваща се коса. Тук са събрани техните предимства:

Рициновото масло – има изобилие от антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, също така може да предотврати сух скалп, стимулира растежа на косата и я сгъстява.

Яйчен жълтък – съдържа големи количества от витамини и минерали като желязо, калций, витамин А, магнезий, калий, В6, В12, D, Е, К и също включва аминокиселини. Изненадващо добър е за суха коса!

Мед – съдържа голям брой от витамин В1, В2, В6, В12, Р, С, РР, фолиева киселина, витамин К, провитамин А и други. Той ще ви направи косата ви силна и мека и по-лесно ще се разресва.

Тази маска е много евтина и лесна за приготвяне. Опитайте я още днес!