Проекто свекървата на Алисия я засенчи с тялото и визията, която извади....

Проекто свекървата на Алисия я засенчи с тялото и визията, която извади. Изглежда по- млада от нея (снимки)

1922

Лидия Станоева сложи в малкия си джоб не само Алисия, но и топ хубавици

Откакто се разведе Лидия Станоева изглежда в още по-невероятна форма. Бизнесдамата, наричана от мнозина — Скалата, бе засечена от фотографите да показва убийствено тяло из нощните клубове на София.

Кандидат — свекървата на Алисия , демонстрира шеметна форма и визия, които спокойно засенчват снаха й и даже много по-млади момичета от нея.

Преди дни Скалата си пусна снимки, как се забавлява в компанията на Мария Цветкова

Както е известно, Цветкова доста време бе в сърцето на олигарха Динко Динев, но в крайна сметка двамата се разделиха. И към днешна дата красавицата се задоволява да обикаля света и да шества по клубовете, в компанията на приятелки.

Сред последните се оказа и Лидия Станоева, която обаче успя да я засенчи. Дамата стана популярна покрай връзката на наследника си с фолк певицата Преслава, преди няколко години. Милионерката още тогава демонстрираше, че е повече от модерна свекърва и няма нищо общо с имиджа на сухарка, който се опитваха да й припишат. Към днешна дата обаче тя изглежда още по-добре и в перфектна форма, засенчвайки и бившата си кандидат — снаха.

Настоящата също.

Из форумите обсъждат, че Станоева изглежда извънредно добре и не биха могли да отгатнат даже възрастта й. „Тази жена просто не може да е на 40 или 50. Изглежда на 30-35 най-много. А има толкоз голям наследник. Направо не е за вярване“, гласят мнения на потребители в мрежата.

 

И наистина, откакто се радва на статута на свободна жена, Лидия Станоева като че ли все по-добре и по-добре. Зли езици шушукат, че си е правила няколко пластични операции, за да се подмлади. Даже и така да е, хирургът явно е истински виртуоз, тъй като дамата изглежда невероятно и е свалила поне 20 години от възрастта си.

Лидия Станоева слага в малкия си джоб и по-младите хубавици