Ето как да си направите домашен тест за бременност, ако нямате купешки...

Ето как да си направите домашен тест за бременност, ако нямате купешки под ръка

975

Домашни тестове за бременност , на които също може да се разчита

Закупуването на тестове за бременнос т става само в един единствен случай – закъснение на цикъла, което е свързано с планирана или непланирана бременност. Всяка съвременна жена или младо момиче без опит посещава близката аптека в града, за да закупи точно този тест, който има доказана ефективност.

Действително това вече не е задължително.Може би даже не предполагате, но реално съществува възможност един такъв тест да бъде приготвен у дома. Той няма да излезе скъпо, а ефективността му ще бъде все така висока. Защо да не пробвате? Смятаме, че си заслужава, пък и е интересно човек да научи нови неща, които във всеки един момент да му бъдат от полза при неочаквани ситуации.

 

Вместо да се лутате по късните часове на нощта в търсене на аптека, най-добре да имате под ръка няколко естествени средства, които ще решат проблема и ще сложат край на неведението. Ако вече сме успели да провокираме интерес, следва да направите една-две доказани през годините рецепти. Резултатите ще са на лице веднага!

Домашни тестове за бременност, за които повече жени е необходимо да разберат

 

С оцет: той е познат силен реактив, който с успех се употребява за направа на домашен тест за бременност. Сигурно много хора ще останат изненадани, но е факт.

Истината е, че оцетът е това отношение е незаменим. Използва се първата урина. Тя се поставя в чашка, към която е изсипано определено количество оцет (долу-горе ¼ от чашата).

Следователно оцетът и урината се смесват, а жените внимателно е необходимо да следят за промяна в цвета именно на оцета.

Ако по време на добавяне на урината се получи кипене или запенване, това е сигурен знак за наличието на бременност.

 

С яйце: всяка българска има яйца в дома си. Те не се използват единствено в кулинарията, но и като вид основни съставки за забъркването на различни маски за лице и коса.

Затова сме убедени, че дори няма да се наложи да напускате дома си, ако решите да си направите тест за бременност. Отваряте хладилника и го грабвате!

Продуктът, който ще помогне в тази насока, вече присъства в дома. Ето и какво действително се прави: едно яйце се чуква и се прибавя към събрана предварително урина.

При положение, че се забележи промяна в цвета и консистенцията на яйцето, това е положителен знак. Ако обаче то си остане непроменено, бременност не съществува. Този метод винаги дава яснота в точното време.