Помните ли, тази жена как изглеждаше преди няколко години-Промяната е тотална! Щом...

Помните ли, тази жена как изглеждаше преди няколко години-Промяната е тотална! Щом тя е успяла, всеки може!

2087

Помните ли, тази жена как изглеждаше преди няколко години-Промяната е тотална! Щом тя е успяла, всеки може!

Майра Гонсалес успяла да качи невероятните 453 кг. Прекомереното и нездравословно хранене започнало, когато тя решила да защити сестра си Джейми и да поеме вината за смъртта на внука си Елси.

Това се е случило през 2008-ма година, и както се казва, от тогава тя се е отказала от живота.Майра (36) казала на полицаите, че тя е убила детето, след като се претъркулила върху него. Въпреки това, аутопсията установила, че момчето е починало от множество наранявания, нанесени на черепа му. Тогава сестрата на Марйра била принудена да отиде в затвора, тъй като било установено, че всъщност тя е убила собственото си дете. Осъдили я на 15 години затвор, а Майра се заклела, че ще вземе своето тяло в ред, за да може да се грижи за останалите деца на сестра си.

Така от 2011 г. насам бавно, но сигурно започва да отслабва. Междувременно преминала през 11 операции, докато най-накрая получила нормална форма на тялото си.

Сега храната ми е нещо, което ми помага да оцелея, а по-рано живеех само за да ям „, казва тази жена.

Тя само за първите десет дни е успяла да загуби 45 кг. Когато отстранила достатъчно тегло, се подложила на хирургично намаляване на стомаха. След много труд и усилия, тази жена днес е 90 кг, повечето от здравословните проблеми изчезнали, а има дори и гадже, за което по-рано можела само да мечтае.

Освен това, успяла и да спечели любовта на децата на сестра си, така че сега тя е техен настойник, който най-накрая може да се обърне и да се грижи за тях.