20 март е МНОГО,МНОГО ВАЖЕН ДЕН! Най-важния ден за годината! Това е...

20 март е МНОГО,МНОГО ВАЖЕН ДЕН! Най-важния ден за годината! Това е моментът, в който

540

 

Eдин от важните моменти в годината е настъпването на реалното й начало – пролетното равноденствие. Това се случва на 20 март – астрономическата пролет настъпва в 12:28 часа и денят започва да расте. Пролетното равноденствие е моментът, в който навлизаме в знака на овена – момент на старт, ново начало, символично раждане, разказва Бистра в новото й видео от канала „Harmony within“ във Vbox7.com.

От пролетното равноденствие до есенното на двайсет и втори септември, което е моментът на навлизането в знака на везните, е тази половина от годината, в която се случва следното нещо: Нарастването на светлината, която е израз на съзнанието, сочи за период, свързан със съзнателното изграждане и поставяне на посоки, реализиране на идеи и цели. Това е времето, в което имате възможност да действате, да създавате и изграждате личността си, свързвайки проявлението на нейните различни аспекти в единна цялост.

Следващата половина от годината – от есенното равноденствие до следващото пролетно, е съвсем различен период, за който ще говоря, когато дойде време.

И така, след като довършихме и пуснахме всичко необходимо в Риби, сега, заредени със сила, устрем и вяра, идва време за новото начало, новите посоки и цели и предприемането на действия, за да могат по времето на Телеца – знакът след Овена, свързан със земята, да се проявяват материалните резултати от вашите усилия./Блиц