Докога! Не се издържа това! Пред очите на жена си загина 26-годишния...

Докога! Не се издържа това! Пред очите на жена си загина 26-годишния баща на

1298

Млад мъж от Мездра почина след жестоката катастрофа, която стана вчера сутринта на автомагистрала „Хемус” край село Жерково, научи BulNews.bg.

Припомняме, че катастрофата сатана навръх Великден. При удара колата е изхвърчала през канавката и паднала в храстите. 26-годишният шофьор Йото Ахчийски е бил закаран в столичната болница „Света Анна”, където в късния следобед в понеделник е издъхнал.
Той е бил със счупен таз, счупен гръбначен стълб и спукан далак. Йото веднага е бил опериран, но въпреки усилията на лекарите е починал. Катастрофата е станала пред очите на съпругата му, която все още е в шок от случилото се. Загиналият е баща на едно дете.
Така жертвите на ужасяващата катастрофа в последния почивен ден на Великден станаха две. Вчера преди обед на място загина 44-годишен работник по поддръжката на автомагистралата, който се притекъл на помощ на катастрофиралия автомобил. Служителят на „Автомагистрали“, негов колега и шофьорът на леката кола били пометени от движещ се в аварийната лента друг автомобил.