ИЗВЪНРЕДНО! ИЗВЪНРЕДНО! В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ ГЪРМИ! СЛАВИ СЕ ПОЯВИ ПО БТВ...

ИЗВЪНРЕДНО! ИЗВЪНРЕДНО! В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ ГЪРМИ! СЛАВИ СЕ ПОЯВИ ПО БТВ И ОБЯВИ, ЧЕ (ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

7412

След като вчера bTV за втори път спря предаването на Слави Трифонов, днес той даде съвместна конференция заедно с журналиста Васил Иванов, който напусна Нова телевизия с мотива, че му е налагана цензура. По време на срещата с журналисти, Трифонов заяви, че вчешния епизод на „Шоуто на Слави“ ще покаже разследване на своя екип, в което ще разобличи далавери на лидера на НФСБ Валери Симеонов относно негов мотел в град Малко Търново. От своя страна коалиционният партньор в новото правителство се закани на „Шоуто на Слави“.

НА ЖИВО ТУК и в ефира на Бтв

Според данните на шоуто в мотела под наем пребивават предимно военни и полицаи, които пазят границата ни, за което  заплаща държавата. От екипа на Слави Трифонов обясниха, че са провокирани да направят това разследване от репликата на Симеонов, че живее с около 1000 – 1200 лева на месец. Репортер на шоуто посещава Малко Търново и записва местни хора, които обясняват, че нощувката в мотела струва 70 лева на вечер. От „Шоуто на Слави“ заявиха, че ще предоставят видеото на прокуратурата и на главния прокурор Сотир Цацаров, тъй като смятат, че е налице конфликт на интереси.“Добър вечер уважаеми зрители, надявам се да ме гледате. Днес това е 3777-ият ни епизод, ако събера всички предавания, които сме направили ще се съберат пет месеца и две седмици, а ако събера и повторенията ще станат около 11 месеца“, така Трифонов започна днешното си предаване.

„Никога не бяхме спирани за цялото ни време в bTV, а се сменяха редица управници и шефове. Е, за последните два месеца ме спряха два пъти“, уточни водещият и пусна разследването на екипа му за Валери Симеонов./Блиц