Седмичен хороскоп на Алена за 22-28 април: Везни-Седмицата не е добра за...

Седмичен хороскоп на Алена за 22-28 април: Везни-Седмицата не е добра за нови връзки, Водолей-Не взимайте крайни решения

1223

Овен

За вас идната седмица е време да се посветите на финансови дела. Действайте по проекти, които вече сте стартирали.

Най-добре ще бъде да разгледате от всички страни ситуацията, в която се намирате, и добре да я обмислите, преди да предприемете каквито и да било действия.Телец Идната седмица все още е рискова по отношение на партньорствата, в които участвате – както в бизнеса, така и в личен план. Ето защо не действайте импулсивно и не взимайте крайни решения. Времето е подходящо да приключите дела, които сте започнали да изпълнявате отдавна.

Близнаци Вашата управляваща планета Меркурий е в ретроградна фаза и това ще бъде така до началото на следващия месец май. Периодът е неподходящ за изяви и за нови проекти. Възможно е да останете разочаровани от това, което ще получите. Най-добре за вас ще бъде да се обърнете назад в миналото и да направите анализ.

Рак През идната седмица ще е подходящо да обърнете по-голямо внимание на баланса в отношенията с любимите си хора, както и да заложите на спокойно и уравновесено поведение, по възможност без да се влияете от емоциите си. Стремете се да стоите дистанцирано от ситуациите, в които попадате, и преценявайте нещата обективно.

Лъв Възможни са резки обрати в партньорските ви отношения през настоящата седмица, поради което е необходимо да бъдете особено внимателни и да не взимате импулсивно крайни решения под влиянието на емоциите си. Същото важи и за професионалното ви развитие. Периодът е подходящ за приключване със старото.

Дева През дадения период ретроградността на Меркурий, вашата управляваща планета, ще ви насочва към анализ и преоценка на възгледите и убежденията ви. Ако пътувате в чужбина, връщайте се на места, които вече сте посещавали. Потърсете и старите си познати.

Везни Възможно е през тази седмица да сте настроени романтично, дори сантиментално, да си припомняте отминали събития и приключени отношения. Ако сте необвързани, тази седмица не е добра за започване на нови връзки – предупреждава в хороскопа си Алена. В ретроградния Меркурий може да поработите върху себе си.

Скорпион Седмицата е подходяща за анализ и размисъл относно партньорските ви отношения, за излизане от неясни ситуации, в които сте въвлечени отдавна. Започвате период за прочистване – без него няма как да постигнете ново качествено ниво на взаимоотношенията си с партньора. Обърнете внимание на здравето си.

Стрелец През дадения период в работата си ще бъдете активни, но внимавайте и не се претоварвайте, за да не се отрази това негативно на здравето ви. Планетното разположение през идната седмица може да активира теми, свързани с приятелите и любимите ви хора, но има вероятност да се стигне до проблемни ситуации.

Козирог Идната седмица е рискова за отношенията с човека до вас – най-добре ще бъде да си направите равносметка, да анализирате всичко, което създава напрежение у вас. Същото важи и за професионалната ви реализация – моментът сега не е подходящ за нови инициативи.

Водолей През идната седмица не допускайте да се случват резки и неочаквани обрати в партньорските ви отношения – най-важно е да не реагирате емоционално, а спокойно и обективно да наблюдавате случващото се. Освободете се от негативните чувства и не взимайте крайни решения.

Риби Грижете се добре за здравето си, за вас като воден знак е важно да запазите както добрата си физика, така и емоционалното си спокойствие. Тъй като Меркурий е ретрограден, се обърнете навътре в себе си и си дайте сметка за отминали неща.