Внимание! Алена предупреждава! Новата седмица ще е тежка за тези зодии! Много...

Внимание! Алена предупреждава! Новата седмица ще е тежка за тези зодии! Много да внимават

2823

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Събитията за вас през идната седмица могат да се случат по два начина. Към онези, които в миналото са инвестирали в себе си, съдбата ще бъде особено благосклонна – възможно е да получите награда за труда си и дори финансов стимул. За онези от вас, които се чувстват неоценени, се случва втория сценарий – няма как да получите признание от другите, ако самите вие не се цените и не си вярвате.

Телец
Препоръчително е да не правите импулсивни покупки и да не харчите пари за глупости. Това не означава да се превръщате в скъперници, а само да обмисляте малко повече разходите си и да преценявате кои от тях са наложителни. Колкото по-практично разсъждавате през тази седмица, толкова по-добре. Ако сте се посветили на някакви творчески занимания, отдайте им се изцяло, защото музите ще ви споходят.

Близнаци
Астрологичните влияния ще ви помогнат да се почувствате по-уверени в себе си. За да сте в синхрон с тях, трябва да си помогнете малко и сами. Начинът да го направите е да живеете тук и сега, да не позволявате на миналите преживявания да ви дърпат назад. Възможно е да сте настроени по-носталгично, но това е нормално. Вашата задача е да съхраните стабилно настоящето си.

Рак
През идните дни препоръката към вас е да си почивате повече и да обърнете внимание на някои недовършени дела – както в работата, така и вкъщи. Като цяло периодът ще бъде спокоен за вас, освен ако не сте направили някакви пропуски и сега да се налагат корекции. Обърнете специално внимание на финансовите въпроси – плащайте данъците и сметките си, връщайте пари, ако дължите на някого.

Лъв
През идните дни ще успеете да се насладите на резултатите от положената в миналото работа и да стабилизирате постигнатото – не само що се отнася до служебните дела, но и до всяка област, към която е насочено вниманието ви. През тази седмица вашата старателност и умението ви да се вглеждате в детайлоте ще ви бъдат особено полезни, защото благодарение на тях ще успеете да предотвратите някои грешки.

Дева
Тазе седмица може да се окаже доста ползотворна за вас в професионално отношение, стига да не оставяте днешната работа за утре и да довършвате започнатото. Колкото по-концентрирани сте върху определени задачи, толкова по-голям шанс има да извлечете максималното. Възможно е материалното ви положение да се подобри и някои парични проблеми да намерят разрешение.

Везни
Ще се открие възможност да се отървете от неща, които вече не ви служат, и то по един сравнително лек и ненатоварващ начин. Това биха могли да бъдат вещи, отношения с хора, ангажименти, даже и напразни надежди, които сте подхранвали дълго време. Дори събитията да се развиват по-бавно, отколкото очаквате, проявете търпение – няма да срещнете силна съпротива, дори може да получите подкрепа.

Скорпион
Ще имате чудесна възможност да анализирате отношенията си с човек, на когото държите, и да достигнете до някои изводи, които досега са ви убягвали. За разлика от предишни периоди, когато сте преценявали нещата субективно и сте реагирали емоционално, сега ще бъдете по-обективни и здраво стъпили на земята. Вероятно ще успеете да внесете повече светлина в отношенията си.

Стрелец
Освен ако не сте били твърде мързеливи или не сте отлагали прекалено дълго изпълнението на някои задачи, през следващите дни всичко в работата ще тече спокойно и без кой знае какви трудности. Периодът ще премине под знака на стабилизацията, довършване на започнатото и подобрение на вече постигнатото. Не е нужно да бързате и да пришпорвате себе си, или пък да притискате хората около вас.

Козирог
Ще успеете да обърнете повече внимание на себе си и на близките си хора, работата и амбициите ще останат на заден план. Ако обаче сте работохолици или точно сега имате много задачи, едва ли лесно ще се откажете от ангажиментите си. И все пак имайте предвид, че във ваш интерес е да забавите малко темпото, ако не искате здравето ви да пострада – предупреждава в хороскопа си Алена.

Водолей
Препоръката към вас е да се концентрирате върху текущите задачи – както в работата, така и що се отнася до личните и семейните финанси. Разсъждавайте прагматично, бъдете организирани и проявете максималното старание в това, което правите – така ще бъдете доста по-продуктивни. Не забравяйте, че каквото и да искате да постигнете, ще трябва да положите труд.

Риби
През дадения период ще имате по-голяма потребност от спокойствие и уют. Ще търсите подкрепа от любимите си хора и ще прекарвате повече време с тях. Като че ли най-приятните събития през следващите дни ще бъдат свързани с дома и семейството – може да посетите роднини, да си прекарате приятно в компанията им или да направите някакви подобрения вкъщи.