Медиите гръмнаха! Намериха изстиналото й тяло! Зверски убиха и изнасилиха красивата

Медиите гръмнаха! Намериха изстиналото й тяло! Зверски убиха и изнасилиха красивата

5443

27-годишната Магда Зук загива в египетския курорт Хургада при мистериозни обстоятелства. Околностите около смъртта й са загадъчни и засега никой не може да разкрие как точно е станал инцидентът, пише „Блиц“.

Заради това случаят е поет от известния полски детектив Кшищов Рутковски, наричан още „полския Рамбо“. Красивата полякиня заминала сама на отпуск в Египет. Когато пристигнала там, спряла да вдига на телефонните позвънявания на приятеля си Маркус и той решил да се свърже с нея през служителя на туристическата агенция, през която било уредено пътуването, предава Блиц.

Когато Магда вдигнала на позвъняването, плачела. Маркус я питал няколко пъти: „Какво са ти направили?!“ А тя едвам успяла да отговори през сълзи: „Не мога да ти кажа какво стана, моля те, спаси ме оттук, моля те!“  Същия ден семейството на Магда получава известие, че тя се е сринала психически и е била приета в болница. Два дни по-късно била мъртва. Официалното съобщение от лекарите гласяло, че е загинала вследствие на отказ на органите и тежко нараняване, получено след падане от високо. От болницата казали на семейството, че момичето се хвърлило от втория етаж на болницата. Около случая обаче останали много неизяснени моменти.

Например всички познати на Магда казали, че тя по никакъв начин не издавала да е била във влошено психическо здраве или депресия. Как тогава за толкова кратко време се докарва до това състояние? „Може Магда да е била изнасилена под влиянието на наркотици. Под влиянието на такова преживяване може да се е стигнало до психичен срив“, предполага Рутковски, който разследва случая. Той смята също, че нараняванията, получени от Магда при падането, са подозрителни.  „Тя е била със спортно тяло, тренирала е и танц на пилон – т. нар. pole dancing. Атлетично момиче като нея трудно би могла да получи подобни наранявания“, смята детективът.