Ексклузивно и неочаквано за всички! Току що обявиха: В 7 часа тази...

Ексклузивно и неочаквано за всички! Току що обявиха: В 7 часа тази сутрин световният шампион Антъни Джошуа е бил

1315

Новият световен шампион по бокс Антъни Джошуа бе приземен, върнат в реалността, свален на земята. Не от Кличко, не от Кобрата или от някой друг боксьор, а от допинг ченгетата. Те събудили британеца тази сутрин в 7 часа местно време, за да дава допинг проба, показвайки му другата страна на медала.

В последно време професионалният бокс бе разтърсен от няколко големи допинг скандала, включително и с руснака Александър Поветкин. Това накара органите за борба с непозволените стимуланти да обърнат по-сериозно внимание на бокьорите професионалисти.

Междувременно Джошуа обмисля следващия си ход като световен шампион, но реванш с Владимир Кличко, когото победи в епичен мач на Уембли, изглежда все по-вероятен. Според мениджъра на украинеца Бернд Бьонте, неговият подопечен е започнал да преодолява разочарованието от загубата и усилено мисли за нов мач. Малко не стигна на Владимир – трябваха му още два-три удара в шестия рунд след нокдауна, в който прати Джошуа. Смятам, че ако има втори мач между двамата, Владимир ще го спречели, убеден е Бьонте.