Медиите гръмнаха с кошмарна новина! Обявиха: Идва мегаземетресение! Ще удари мощно

Медиите гръмнаха с кошмарна новина! Обявиха: Идва мегаземетресение! Ще удари мощно

5373

Владимир Путин е изпратил до Белия дом предупреждение, че според руските учени

предстои мегаземетресение, което може да засегне катастрофално кактозападното крайбрежие на Северна Америка, така и Камчатка, съобщи Beforeits News.

Според информацията, това се доказва и от британският учен Мехран Кеше, който в статия за научно списание е дал някои прогнози за подобно събитие и част от тях, свързани с трусове в Аляска и Камчатка,  вече са започнали да се сбъдват.

Причина за мегаземетресението е движението на Тихоокеанската плоча, а първи предвестник е вече регистрираното земетресение в Кралство Тонго с магнитуд 5.8 бала. Всеки ден се регистрират и много малки земетресения по протежение на Тихоокеанския огнен кръг, които достигнаха магнитуд 6.2 в района на Аляска. Започна и изригването на вулкана Танага.

Учените посочват като белег на приближаващо бедствие и поведението на акулите в Тихия океан. Те са започнали да нападат хора, нещо, което преди месеци не се е наблюдавало. Именно морските обитатели усещат много силно електромагнитното поле на Земята и са чувствителни към предстоящи катаклизми.

Руските военни сили в Далечния Изток вече са поставени в състояние на повишена бойна готовност и са започнали предислокация, за да могат да помагат при евентуален мегатрус, след който се очаква и много силно цунами./Пик.бг