ОГРОМНА ДОБРА НОВИНА! ИМА Я БЪЛГАРИЯ! Един човек намери

ОГРОМНА ДОБРА НОВИНА! ИМА Я БЪЛГАРИЯ! Един човек намери

1706

Наша читателка се свърза с нас, за да разкаже какво й се е случило. Историята може да трогне мнозина и най-важното да даде пример на подрастващото поколение как трябва да действат. Ето го и разказа:

„Днешната случка отново ми показа, че добротата не е забравено качество. Бях си загубила личните документи в Благоевград, докато бяхме на почивка и го установих вече във Варна. След като звъннах на хотела там и не ги намериха бях сигурна, че вече няма как да ги открия. Обявих ги за невалидни в МВР и седмица след това ми се обадиха от Мтел, че възрастен човек е отишъл при тях, намерил е личната ми карта. Мъжът е отишъл първо в Теленор и после в Мтел, защото искал по ЕГН да ми открие телефонния номер, за да нямам неприятности с МВР (пишат акт за загубени документи). Човекът толкова се притесняваше документите да не попаднат в грешни ръце, че не остави служителите на Мтел да ми ги пратят с вътрешната си поща до Варна, ами отиде веднага до Еконт да ми ги изпрати. За щастие това се случи преди да си изкарам нови и да платя акта. Дано на този човек да му се върне жеста, и да бъде пример за новото поколение. Ако беше някой друг можеше и да я подмине…“, написа тя.

Определено добри хора съществуват и те връщат надеждата в доброто, въпреки всички трагедии, които се случват ежедневно около нас.