дом Свят Световните медии предадоха най-страшната вест! Откриха разкъсано на парчета тялото на красивата

Световните медии предадоха най-страшната вест! Откриха разкъсано на парчета тялото на красивата

743

В Тайланд разследват гибелта на 30-годишна туристка от Белгия, чиито оглозгани от варан останки бяха открити на остров Ко Тао в края на април. Полицията е съобщила на близките на Елиз, че момичето е сложило край на живота си, но семейството на младата белгийка не вярва в това, пише „Метро”, цитиран от Блиц.

 

Тялото на Елиз било толкова разпокъсано, че тя била идентифицирана по зъбите. Родителите й разказват, че в последните месеци не спирала да пътешества, изучавала йога и практикувала медитация. За последно се свързала с близките си по Скайп няколко дни преди смъртта си. Тя била в много добро настроение и не спирала да говори колко е щастлива, че живее в единение с природата на „райския остров”.

Тъй като до тялото на момичето не е открито предсмъртно писмо, родителите й смятат, че не е посегнала на живота си. Медиите подозират, че тайландските власти не огласяват истинската причина за кончината на чужденката от страх да не отблъснат туристите.

За последните три години на остров Ко Тао са загинали седем души. Всички те са станали жертва на огромните гущери, чиято дължина може да достигне до 3 метра. Ухапването им е отровно и често води до смърт.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи