дом Oбщество ЩЕ ПАДНЕТЕ! ПОМНИТЕ ЛИ МЛАДИЯ МЕРИНДЖЕЙ!? НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КАК ЖИВЕЕ СЕГА...

ЩЕ ПАДНЕТЕ! ПОМНИТЕ ЛИ МЛАДИЯ МЕРИНДЖЕЙ!? НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КАК ЖИВЕЕ СЕГА И КАКВИ ПАЧКИ ИЗКАРВА!

621

Младият меринджей, който стана известен в цяла България Янко Радев от с. Градинарово, се събра с жена си.Предстои да се прибере тези дни от Германия и да припознае четирите си деца, пише „Телеграф“

. Янко и 27-годишната му съпруга Ангелина се събрали да живеят заедно преди около година. Зетят най-накрая постигнал мир и съгласие с тъщата Катя, която преди налиташе дори да го бие. Младата жена гледа 4-те им деца, всичките момчета, докато мъжът работи в германския град Офенбах като общ работник в местната служба по озеленяване. Изкарвал около 1000 евро на месец, като част от тях изпращал редовно на Ангелина и децата. Заради тях Янко заминал за Германия, като се научил на немска дисциплина и точност, хвали го тъщата. Ставал всяка сутрин в 5ч, а в 7ч започвал работа, като косял тревата по градинки и около булевардите на Офенбах до 20ч. 250 евро плащал за квартира и храна, а другите спестявал за къща, макар че си е купил една в селото, която ремонтирал и обзавел отвътре, за да е удобно и комфортно на жената и децата.

„Сега се връща, за да оформи документите и да признае синовете си, които ще носят неговата фамилия. Идва си в отпуска, като каза по телефона, че ще вземе дъщерята и децата при него, споделя устатата му тъща.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи