дом Здраве Известен дерматолог разкри: Премахването на кафявите петна по лицето и кожата е...

Известен дерматолог разкри: Премахването на кафявите петна по лицето и кожата е възможно с този прост трик!

265

Много хора намират така наречените пигментни /  старчески петна по кожата си за огромен проблем, тъй като намаляват самочувствието им и изглеждат непривлекателни.

Те могат да се появят на лицето, раменете, краката, ръцете и броят им нараства с течение на времето.

Има много лосиони и кремове, предлагани на пазара, които обещават да ви помогнат да се отървете от тези пигментни петна , но освен че са неефективни, те често съдържат и с опасни химикали.

От друга страна, има изключително полезно и безопасно естествено средство за защита, което ще ви помогне да разрешите този проблем.

Тази рецепта беше разкрита от популярен дерматолог, който твърди, че е помогнал на стотици пациенти.

За да я подготвите, ви трябват само две съставки, ябълков оцет и сок от лук .

Всичко, което трябва да направите, е да изцедите лука, за да извлечете сока, а след това да добавите ябълковия оцет. След това просто нанесете получената комбинация директно върху областите с кафяви петна.

Свежият сок от лук третира различни кожни проблеми и предотвратява увреждането на кожата, поради високото антиоксидантно съдържание.

Също така ябълковият оцет е с високо съдържание на хидрокси киселини, които премахват мъртвите клетки на кожата и поддържат здравето на кожата.Ето цялата процедура в детайли:

Нарежете един средно голям лук на парчета. След това го смесете с ябълков оцет, поставете в блендер и блендирайте, докато получите гладка, хомогенна смес.

След това накиснете памучен тампон в получената смес и разтрийте засегнатите зони на кожата с нея.

За най-добър ефект, трябва да повтаряте това ежедневно в продължение на един месец. И все пак, ефективността на това естествено лекарство ще ви изненада, тъй като пигментните петна ще започнат да изчезват след първите 7 дни!

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи