дом Здраве Желатинът спаси мама от операция на ставата! Сега не само не я...

Желатинът спаси мама от операция на ставата! Сега не само не я боли, но има кожата и косата на 20-годишна!

1339

Ако страдате от болки в ставите, опитайте непременно тази напитка! Лечебните свойства на хранителния желатин са отдавна известни. Особено е препоръчително да се ядат храни, съдържащи желатин, по време на бременността.

Лечение на стави с желатин – лесна процедура, само трябва да се пие 1 чаша дневно от напитката-чудо. Единственото условие: това трябва да се прави на празен стомах, половин час преди закуска. В тази рецепта присъства лимонена киселина – тя трябва непременно да се добави към напитката: подобрява смилаемостта на желатина в пъти.

Една седмица по-късно след употребата й ще забележите, че болката в ставите спира да ви измъчва, а състоянието на косата, кожата и ноктите забележимо се подобрява! Чудесен бонус, нали? Работата е там, че в желатина присъства колаген – протеин, който е в основата на всички съединителни тъкани на организма!как да се направи желатин за лечение на ставите

Как да си направим напитката с желатин

СЪСТАВКИ:

1 ч.л. хранителният желатин на гранули 1 чаша вода 1 ч.л. или лимонов сок или 0,5 таблетка аскорбинова киселинажелатинПРИГОТВЯНЕ И ПРИЕМ:

Разтворете желатина с топла вода и го оставете да набъбне леко. Добавете лимоновия сок в сместа или заменете с половин таблетка на аскорбинова киселина, стрита на прах. Приемайте тази напитка всеки ден на празен стомах, 30-40 минути преди закуска.Опитайте и се убедете сами в ползите й! Резултатите няма да закъснеят!

 

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи