дом Oбщество МВР направи шокиращо разкритие! Откриха мъртъв и заровен бащата на

МВР направи шокиращо разкритие! Откриха мъртъв и заровен бащата на

705

Версията, че пари лежат в основата на зловещата история във видинското село Кошава, се потвърждава. Припомняме, че вчера бяха намерени останките на 77-годишния дядо Симеон. Най-вероятно той е бил заровен от собствения си син Павлин.  Според разследващите старецът е починал и наследникът му не съобщил за смъртта, съобщи BulNews.bg.

Причината за зверството е за да му взима пенсията, шушукат техни съселяни. Сигнал за подозрителното изчезване на мъжа подал кметът на Кошава преди няколко дни. В хода на предприето разследване по издирването на изчезналия Симеон, криминалисти се натъкнали на останки от трупа му, заровени сред храсталаци на двора на имота му. При направената от съдебен лекар във видинската болница аутопсия не са констатирани следи от причинени приживе травматични увреждания.

За изясняване на случая е задържан синът на мъжа – 42-годишния Павлин, живеещ на същия адрес. Той вече е освободен от полицията. Павлин е безработен и за него се грижел възрастният му баща. Негови съселяни предполагат, че след като починал, синът скрил тялото, за да му взима пенсията, защото не работи и няма доходи.

Оказва се, че местните хора не били виждали Симеон от юли миналата година. По думите им, тогава той се разболял и легнал на легло. Никой не знае кога точно е издъхнал старикът, но хората споделиха, че от месеци стаята, в която спял, не светела. Друг съсед заявява, че усетил неприятна миризма.  Още тогава органите на реда привикали Павлин за разпит. В сряда вече той си признал за стореното от него, допълни Блиц.

По думи на очевидци на изкопаването на останките от дядо Симеон, криминалистите намерили два черни найлонови чувала, в които имало кости и зелена дреха, с която ходел възрастният мъж. Чувалите били закопани на около 60 сантиметра под земята.  Под ръководството на наблюдаващ прокурор продължава работата по установяване на факти и обстоятелства, имащи отношение към провежданото разследване, съобщиха от полицията.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи