дом Зодии Предупредени сте! Новата седмица носи адски проблеми за тези 5 зодии! Чакат...

Предупредени сте! Новата седмица носи адски проблеми за тези 5 зодии! Чакат ви неприятности, ако сте

859

Зодия Овен

През тази седмица може да преживеете интересни събития свързани с любовния ви живот, със създадена вече връзка или нова такава.
Ще възникнат нови възможности и необходимост да вземете категорични решения, в рамките на настоящата седмица.
Сега голяма част от мислите, плановете и действията ви ще бъдат свързани със семейството ви или с роднини. На някои от вас ще им предстои сватбено или семейно тържество. Вероятност за семейно събиране през седмицата по различен повод.
Възможно е несемейните представители на този знак да са в очакване на предложение. Сега може да поставите началото на съвместно съжителство с настоящия си партньор.
Ще възникнат временни притеснения свързани с дете от здравословен или личен характер, които ще се окажат твърде преувеличени.
Някои от представителите на знака Овен ще преживеят събитие свързано с раждане на дете след период на някакво лечение или дългочакана бременност. Възможна е радостна новина свързана с бъдещо майчинство.
Очаквайте различни по важност и значение новини, които ще имат връзка с хора от друго населено място.
Сега може да получите неприятна новина свързана с имот или имущество, ваше или на ваши роднини.
През тази седмица може да възникне забавяне на пари или документ, които трябва да получите.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

През юли се стремите към независимост, въпреки че не винаги сте сигурни във възможностите си и се съмнявате, че сте в състояние да се справите с планираните задачи. Овладявайте емоциите си и не проявявайте гнева си неочаквано и не на място. В личен план, от една страна, сте отлична опора и защита на хората, които обичате. От друга, сте готови да се противопоставяте агресивно при опит да ви отклонят от вашия път и да ви подчинят на чужда воля. Ако ви липсва настроение, то е заради трудностите, които ви се стоварват неочаквано, а вие не обичате такива изненади. Ще се справите дори и с тези, възникнали заради недоразумения, породени от вашата импулсивност. Неподвластни на подчинение, вие сте готови да правите добрини, за които мнозина няма да ви бъдат благодарни и ще се почувствате унизени. Ще бъдете щастливи, ако около вас се навъртат хора, които ви хвалят и постоянно искат помощта ви. Липсата на шанс да се радвате на стабилни интимни отношения може да е следствие от неподходящо партньорство. Искате да имате до себе си хора, държащи на своята независимост и лична свобода, така както и вие, но това ваше желание не включва и изневяра, а от тях може да я очаквате. Здравето ви е стабилно, ако си давате почивка и не пропускате да се разхождате или поне малко да спортувате. Предпазвайте се от хора, които кръжат около вас и настояват да ви опознаят. Със сигурност не са добронамерени.

 

Зодия Телец

Тази седмица може да очаквате важно събитие или новина свързана с роднина.
Мнозина ще преживеят приятни събития от семеен характер: рожден ден, имен ден, годеж, сватба, юбилей и др.
През седмицата може да очаквате успехи в пътувания с цел работа, Успехи ще имат, които имат работа свързана с пътуване, транспорт, туризъм.
Ще имате благоприятна седмица за начало на нова работа в друго населено място или държава.
През тази седмица мнозина от вас ще има да разрешават различни по характер проблеми свързани с деца или млади хора от семейството. Това може да бъде една трудна и проблематична седмица за работа с деца и за ангажименти свързани с тях.
През тези дни ще имате повече разходи, отколкото приходи.
Възможни са спънки и затруднения при получаването на пари, оформянето на документи и договори от финансов характер и др.
Помощ във финансовите си дела може да получите от човек от семейното си обкръжение.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

През юли имате възможност да пътувате и да предприемате полезни промени, дори и ако някой се опитва да ви пречи. Ще изживеете много промени. Задграничните пътувания ви носят удовлетворение, Понякога неочаквано ви връхлита страх от самотата. Целите в живота ви са само материални. Склонни сте да залитате в крайности в поведението си, в идеите и мнението си, Във ваша полза е да се научите да прощавате, за да не ви вреди омразата заради нечия обидна дума, която може да не е казана с тази цел, но вие да сте я приели емоционално. Няма да прощавате лъжите от страна ма хора, на които сте помагали. От вас зависи да оправите отношенията, които сте развалили заради ината си и нежеланието за компромиси, Намерете начин да се извините на хората, които сте засегнали, или рязко и без причина сте прекратили отношенията си с тях, На работното място разбирателството с вашите колеги ще ви носи полза не само през месеца, а и в бъдеще. Ще се стремите към разнообразие в интимния си живот, но не го допускайте, ако сте щастливи в брака, Несемейните може да срещнат половинката си по време на пътуване, Грижете се за здравето си, а не живейте с вярата, че Господ ви пази.

 

Зодия Близнаци

Тази седмица ще е благоприятна във финансов план за родените под знака на Близнаци.
Сега са възможни важни разговори и действия свързани с пари и финанси.
Седмицата може да ви изненада развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате. Възможно е да се получи някакъв обрат вследствие на нова диагноза или лечение.
Възможно е да имате проблем с болен близък, който не желае да спазва определени лекарски препоръки или лечение.
Тази седмица може да очаквате всякакви изненади в семейството си. Възможни са изненади с роднини от близо и далеч.
Възможни са непланирани гостувания, срещи или неочаквани покани за бъдещи такива.
Изненада може се преживее около един годеж или сватба.
Жените Близнаци ще имат интересен и полезен разговор с приятели относно една нова работа, бизнес или възможност за допълнителен доход.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

През юли, от една страна, имате възможност да постигнете стабилност и хармония в отношенията, а от друга, да се изявите перфектно като професионалисти, особено ако се доверите на вашата мощна интуиция, която ви подсказва дали правите печелившата крачка. Не бива да се вкопчвате във вашите минали успехи или провали. Те са забравени, а вие вървите към по-доброто си бъдеще. В противен случай постоянно ще сте орисани на проблеми и ще се сблъсквате с тъмни сенки от миналото, което ви носи само вреда. Общувате с лекота и печелите на своя страна хората, които са готови да ви се доверят. Запознанствата са много и необичайни, с интересни и впечатляващи ви хора, които ще променят начина ви на мислене и ще ви заредят с положителни емоции. Не е изключено да се окажете принудени да смените частично средата си и да изчистите обкръжението си от хората, които са ви предали, или от тези, които ви използват. Бъдете безкомпромисни към тези ваши колеги или служители, ако сте на ръководна позиция, които са ви предавали с цел вреда и сриване на вашия бизнес. Начинанията са нежелателни, ако са плод на ваше внезапно решение. Обмислени добре, ще ви донесат отлични приходи. Бъдете умерени и търпеливи, крачейки по пътя към целта. Личните ви отношения са хармонични. Необвързаните може да създадат семейство, месецът е подходящ. Радвате се на добро здраве.

 

Зодия Рак

Тази седмица родените под знака на Рак ще имат повод за малък празник в дома си.
Може да се зарадвате на успех свързан с добре свършен ремонт в дома, нова покупка за дома или друго събитие, което да има връзка с дома и семейството като цяло.
Тази седмица на мнозина от вас ще им се наложи да проведат важен разговор с романтичния си партньор относно бъдещето на любовната връзка. Вече е време за някои стъпки към по-сериозно обвързване, съвместно съжителство и др.
Тази седмица ще ви се наложи да помислите по-сериозно за собственото си или на близък човек здраве. Може да се направят процедури свързани с определен вид лечение, зъболечение, козметични промени по тялото и др.
Стар проблем отново ще ви създаде дискомфорт, но едва ли точно сега ще успеете да го разрешите.
Юе преживеете една изненада в дома си свързана с получаването или намирането на малка сума пари.
Ще ви изненадат хора, които живеят наблизо до вас. Това може да има връзка с покана, среща, предложение, важна за вас информация и др.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

През юли сте задълбочени и затворени в себе си, но и досадно ревниви, с повод и без повод. Постарайте се да се обогатите с полезни знания, запишете курс за квалификация или за изучаване на чужд език. Наложете идеите си, за които точно сега е настъпил мигът да бъдат осъществени. Знаете, че имате сили да отхвърлите и най-неочакваните, непосилни за мнозина задачи, но въпреки това сте убедени, че сякаш сте с отрязани криле и някой ви оковава към земята. Примирете се, такъв е месецът и той ви позволява удовлетворяваща ви заетост единствено с ежедневните занимания. Ще промените отношението си към хора от вашето обкръжение. Ще се стремите около вас да цари спокойствие, а компромисът в отношенията, който успявате да постигнете ще впечатлява вашите колеги и близки. Не допускайте брак с партньор, който не отговаря на вашия интелект. Разочарованието ще е светкавично.

 

Зодия Лъв

През седмицата ще има обсъждане в дома ви на неща, които засягат семейството ви или ваш роднина. Те по-скоро ще са семейна тайна или нещо, за което не обичате да говорите. Добре е да сте по-внимателни с емоциите си.
Внимавайте, когато давате или вземате пари от мъж, особено ако това е човек, когото не познавате добре или има съмнителна репутация.
При някои от вас ще възникнат грижи около здравето на дете или неразположение за бременните жени. Избягвайте престой навън в неблагоприятно за вашето състояние време, както и внимавайте каква храна консумирате.
Човек от приятелското ви обкръжение ще има сериозни неприятности. В някои случаи те може да са свързани със съдебно дело или необходимост от житейска промяна. Ако не знаете как да помогнете, по-добре бъдете откровени и не давайте надежди.
През тази седмица мъжете Лъв ще имат спор, конфликт или момент на напрежение свързан с пари, с финансов документ и др.
Жените Лъв ще имат конкретно очакване свързано с приятел или приятелка, обещание или ангажимент, уговорка за някакво събиране и др.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

През юли провалите ви вадят от равновесие. Липсата на достатъчно знания и умения би ви поставила в ролята на посредствени работници, която няма да ви хареса. Целите ви са по-често невъзможни. Бъдете предвидливи, за да не се окажете зависими от хората, на чиято подкрепа сте разчитали. Готови сте прибързано да приключите започнатите разговори и да финализирате договореното, дори и ако е свързано със съдружие със задгранични партньори. Сега е моментът да си дадете трезва оценка дали ще имате полза от предложенията, или ще сте губещи и да прекратите отношенията си без колебание. Във ваша полза е да се примирите с факта, че не всичко се случва според вашите очаквания. Близките ви са решили да ви изненадат с пътуване. Не проваляйте плановете им, като кажете, че имате неотложни задължения. Позволете си поне едноседмична почивка. Проявете нужното търпение и отговорност, за да не ги огорчите с поведението си и с нежеланието да изпълнявате задълженията си у дома.

 

Зодия Дева

През тази седмица мнозина ще се зарадват на разговори или събития свързани с любовта или брака си.
Може да ви изненада подарък, неочаквана покупка или награда.
Предстои ви пътуване или събития свързани с пътуване, които ще са придружени с напрежение, конфликти или спорове.
Възможно е да пътувате или да посрещнете някого от път. Да имате през седмицата важни контакти с хора от далеч или чужденци в страната ви.
Тази седмица може да получите неприятна новина свързана със здравето на човек, който има здравословни проблеми от дълго време.
Възможно е отново да стане актуален проблем свързан с починал човек от роднинското ви или приятелско обкръжение. В някои случаи е възможно странно съновидение, свързано с такъв човек.
Добрите новини и събития през седмицата ще са свързани с пари, финансови документи, предложение свързано с по-добро заплащане или допълнителен (добре платен) труд и др.
Седмицата може да донесе успех или нова възможност за жените свързана с пътуване или с хора от друго населено място.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

През юли сте обсебени от материалните си стремежи, но пречупени през емоционални изблици, които ви вредят, ако не осъзнаете, че не този е начинът да наложите мнението си. Въпреки несгодите, както винаги умеете да се сработвате с хората, защото не ви липсва дар слово и остроумие. Не бъдете прибързани в действията си и не изливайте безпричинно гнева си. Стремежът да балансирате отношенията си в професионален и личен план се бори с желанието всичко да се осъществи бързо. Въоръжете се с търпение, каквито и да са вашите планове, за да избегнете провалите, предизвикани от ината ви, дори и когато виждате, че сте пред непробиваема стена. Не проявявайте щедрост и не прахосвайте спечелените пари. Мислете, преди да действате, а и не забравяйте, че през този месец начинанията е добре да са предварително планирани, а не импулсивни. Само от вас зависи да се радвате на много положителни емоции, да потъвате сред красотите на природата. Не пропускайте да си вземете отпуск в средата на месеца и да отидете на почивка с вашите близки. От вас зависи да сте щастливи и да избегнете здравословните проблеми.

 

Зодия Везни

Още в понеделник добре планирайте седмицата си, защото сега ще имате повече възможности за реализация и успех.
През седмицата ще ви зарадва едно посещение, покана за гостуване, среща или събиране.
Сега ще имате благоприятно и успешно за вас време по отношение получаването на пари и развитието на всякакви финансови дела.
Може да получите пари заради дете или от дете, което живее отделно или надалеч от вас.
Може да преживеете успехи свързани с деца, раждане на дете, рожден ден и др.
През тази седмица някои от вас ще разберат, че преживяна преди време загуба е събитие, което днес ще е в основата на един успех или нов шанс.
Временна раздяла в семейството или с роднина поради пътуване, учение, бизнес, гостуване и др.
Неочаквани здравословни неразположения за вас или за близък човек ще са повод за размисъл и търсене на причините за това състояние.
Седмицата вещае интересни любовни преживявания за мъжете Везни.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

През юли емоцията властва в дните ви. Обожавате хората непрекъснато да кръжат около вас и не се притеснявате, че са лицемерно сервилни и ласкаещи ви, докато постигнат целта си. После страдате, че сте били употребени, пустото ви его все ви подвежда. Задължени сте да отсеете хората, които ви вредят или ви използват. Бъдете крайни и не оставяйте открехната врата за подновяване на отношенията, особено в деловите, за да не задълбочите проблемите. Съдбата е благосклонна към вас и в личен, и в професионален план, ако приемате критиката и не сте емоционално чувствителни без причина, винаги готови да се карате. Внимавайте да не обтегнете отношенията си с вашите колеги, които трудно устояват на изкушението да ви наранят с обидни думи, защото прекалявате с претенциите и мрънкането си, че никой не ви подкрепя. Не осъзнавате, че ги обиждате, и в един момент наистина ще се окажете без подкрепата им. Често се увличате и не сте способни да спрете навреме нито в прахосването на пари, нито в преяждането, нито в секса. Склонни сте да сменяте често партньорите си. В паузите си давате отдих, но не за дълго. Ако сте семейни, разводът чука на вратата ви. Несемейните ще търпят не малко разочарования.

 

Зодия Скорпион

 

През тази седмица родените под знака на Скорпион ще имат възможност да се зарадвате на подарък или придобивка.
Очаквайте събиране в дома си или ще отидете някъде на гости с предварителна покана (уговорка).
Тази седмица може да преживеете разочарование свързано с жена, което ще има връзка с пари, финансов документ, кредит и др.
Очаквайте полезни и интересни за вас срещи. Отложена среща от предишните няколко дни или седмици сега ще може да се реализира.
Очаквайте през седмицата полезна и важна за вас информация за събития, които вече са станали.
Ще имате интересни контакти (но не винаги приятни) с хора от друго населено място.
Ще възникне конфликт с мъж по важни за семейството или работата ви въпроси.
Неприятно развитие може да има конфликт от ревност, в който едната страна ще разкрие минали тайни, прегрешения и други несподелени досега неща.
Жените Скорпион нека да са по-внимателни и предпазливи по отношение на пари, за които имат очакване или обещание да получат тази седмица.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

Месецът ви носи шанс за ново начало и печеливши начинания. Планирайте дните си така, че да не се преуморявате. Съветвам ви на всяка цена да съхраните добрите си отношения, да сте тактични и да цените качествата на другите хора, но и да давате достатъчно от себе си, ако искате да ви подкрепят в трудни моменти, каквито няма да липсват през този месец. Настъпил е моментът за промяна. Перфектни сте като изпълнители, без значение дали сте нечии подчинени или имате ваш бизнес. Този факт ще бъде оценен и ще ви отвори врати към нови, по-добри възможности за себеизява. Не са изключени трудности в общуването, защото през този месец сте склонни да се засягате дори и от градивната критика, вместо да извлечете ползата от нея, но в същото време вие самите сте критикарски настроени. Покрай многото работа не се лишавайте от почивка и забавления. Нищо чудно, че любовният ви живот също е прекомерно наситен. Пред кого се доказвате? Внимавайте да не ви хванат в изневяра.

 

Зодия Стрелец

 

През тази седмица очаквайте приходи в семейния бюджет или в банковата си сметка. Парите ще дойдат вероятно от работа или чрез други хора от семейството ви.
Ако сте в процес на продажба или промяна на имот, тази седмица може да ви зарадват конкретни събития в този план.
Предстои ви сериозен размисъл относно неясните, объркващи и донякъде двулични действия и коментари на жена, която е ваша приятелка или роднина. Ще се опитате да разберете какво се крие зад нейните действия и дали те са добри за вас или са във ваша вреда.
Тази седмица ви предстои разговор с мъж от роднинското ви обкръжение. Причината за този разговор ще бъде много важна за него, а донякъде и за вас.
Жените Стрелец ще получат интересно предложение от личен или професионален характер. В семейните ви и любовни отношения може да възникне ревност, съмнение, несъгласие или противоречия. Ще имате динамични контакти с хора отблизо и далеч поради важно събитие свързано с роднина или с дете.
Мъжете Стрелец може да имат очакване за паричен приход или финансов документ Това ще е нещо, което ще стане бавно, чрез някакви спънки или неприятни моменти.
През тази седмица може да ви зарадва предложение, похвала, награда или нещо друго свързано с кариерата или бизнеса ви.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

През юли сте готови на всичко, за да съхраните спокойствието около вас. Изпълнени сте с невероятен оптимизъм, сърдечни и жизнени, сякаш сте родени с късмет. Късметлии са и хората във вашето семейство, защото сте им осигурили безпроблемен живот, домашен уют и сигурност. Усмихнати и сговорчиви, съветвам ви да забравите намръщените физиономии, които често са плод на вашето моментно душевно състояние. Заради непрекъснатата ви заетост ще бъде затруднено общуването ви с хората от професионалното и личното ви обкръжение. Постарайте се да отделяте достатъчно време за семейството и близките си. Пари се печелят, но съсипани отношения заради постигането на тази цел трудно се възстановяват. Не забравяйте този факт. Тези от вас, които имат проблеми с роднини, съветвам да говорят с тях, да изяснят причината и да си подадат ръка. Така ще си спестят изненадващи и проточени във времето неприятности.

 

Зодия Козирог

 

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще бъде важна за вас поради контактите, които ще имате с родители или с по-възрастни родственици.
Предстои ви събитие свързано с хора, които ще празнуват свой личен празник, юбилей, успех и др.
Сега съдбата може да ви срещне със специален човек, независимо начина по който това ще стане: дали ще е в реалния във виртуалния свят.
Стар конфликт или проблем в семейството отново може да напомни за себе си, Това може да се отрази сериозно на отношенията ви, както с брачния партньор, така и с други родственици. Не позволявайте емоциите да излязат извън контрол, защото трудно ще върнете хармонията обратно.
Предстои ви да вземете важно решение, или да предприемете действия, ангажименти и други свързани с имот или имущество. Най-вероятно собственост, която не използвате в момента. В някои случаи е възможно продажба на подобно имущество или отдаване под наем.
Не пренебрегвайте нито една информация, която ще получите през тази седмица.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

През юли начинанията са успешни, ако не сте прибързани и не сте непочтени в опитите си да изместите колегите си от задачи, обещаващи добри приходи. Рискувате да си спечелите тяхната неприязън. Лесните пари ще ви главозамаят и не е изключено бързо да ви провалят. Месецът ви помага да приключите или започнете нови отношения. Прибързаността ви вреди. Без притеснение давайте израз на чувствата си, защото неизречените натрупани емоции могат да доведат до изблик на разрушителна ярост, която да излеете върху неподходящия човек. Всички ще се страхуват от вас заради неадекватния ви изблик на емоции, въпреки че нямате причина за тях, ама на, заядливи сте заради нещо, което случайно сте дочули и сте го свързали със себе си. Хората ще странят от вас. Не се натоварвайте със семейни или роднински задачи, които не са част от вашите семейни задължения, защото ако нещо се провали, вината ще падне само върху вас. Ще обтегнете отношенията си и ще изнервите обстановката в дома си.

 

Зодия Водолей

През тази седмица родените под знака на Водолей ще планират специална среща или събитие свързано с близка жена.
Сега може да очаквате подкрепа, предложение, жест на внимание от страна на жена или жени.
През седмицата очаквайте събития свързани с нови съседи или с нови семейни приятели.
Ще се надявате за нещо свързано с дома ви, чрез човек от кръга ви роднини.
През седмицата ще ви се наложи уреждане на неприятен ангажимент свързан с пари, финансов документ или договор. Може да възникне усложнение или някаква пречка при получаване на пари през тази седмица.
В началото на седмицата мъжете ще имат по-сериозни ангажименти или задължения от финансов характер.
През втората половина на седмицата може да възникне важно събитие или да получите важна новина свързана с момче или мъж.
Нова любов може да се появи в живота на несемейните жени Водолей, която може да е с мъж от друго населено място или държава.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

През юли за кой ли път се опитвате да поставите началото на нещо ново, но си наложете умереност, такт и спокойствие, като не си позволявате да надскачате възможностите си. Вашата практичност ви е полезна и ще ви помогне да се изявите като отлични изпълнители, а това ще ви донесе заслужено признание. За ужас на околните разсъждавате за събитията дълго и задълбочено, но решението ще взимате внезапно и неочаквано. Внимавайте да не ви измамят в желанието ви да сте на върха. Ще лъкатушите между привързаност и неувереност, които трябва да овладеете, за да си спестите депресивните състояния. Не си струва заради провал, който може да бъде превърнат в успех, да се вживявате до степен да боледувате. Често може да сте потиснати от песимизъм и да се оплаквате, че късметът все не идва при вас, което не отговаря на истината. Бъдете много предпазливи и в професионалните си партньорства. Предпазвайте се от неподходящи познанства и приемете, че около вас кръжат много използвачи. Ще се радвате на хармонични и щастливи семейни отношения и доста положителни емоции, но за да ги има, трябва да направите и вие крачката към тях.

 

Зодия Риби

 

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще проведете разговор свързан с бъдещо майчинство или с дете. Възможно е да се обсъжда или да се предприемат конкретни действия свързани с разходи за ваше дете или внуче.
Тази седмица с хитрост някои от вас може да направят крачка напред, но няма да е за дълго.
Среща или разговор с момиче или с жена, която ще е под силен стрес или притеснена за нещо. Сълзите и не са фалшиви. Тя наистина носи голяма болка в сърцето си, независимо от това какво показва пред другите.
През седмицата е възможно пътуване, за което не сте имали предварителен план или уговорка.
Очаквайте изненада или неочаквано събитие свързано с жена, която живее близо до вас, в същото населено място.
Жените Риби ще могат да се зарадват на интересна или полезна информация от финансов характер или да получат пари (но не от заплата).
Мъжете Риби ще планират конкретни свои действия свързани с дома, битови ремонти, подобрения и др. Възможно е да обмисляте ангажиментите си около едно семейно събиране.
Една прибързано изживяна радост сега може да се окаже фалшива, невярна. Ще се окаже, че сте имали илюзия, вследствие на невярна или непроверена информация, промяна в обстоятелства и др.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2017 Г.

През юли общувате с лекота, която не е типична за вас и ще е изненада и загадка за околните какво ви се е случило, та сте се променили. Криете силни емоции в себе си – повечето негативни. Желанието ви да промените изцяло средата си може да се окаже нож с две остриета. От една страна, защото ще се лишите от подкрепата на част от вашите колеги и делови партньори и няма да осъществите идеите си. От друга, защото може неочаквано, в желанието да се свържете само с носещи ви полза хора, да се окажете самотни и без приятели. По-добре е да премълчавате, вместо да сте нападателни без причина само за да се защитите. В средата на месеца сте готови да доказвате агресивно правотата си, а в края му вече ще съжалявате и ще търсите подходящия момент и думите, с които да поднесете извиненията си, но те може и да не бъдат приети. Не бягайте от запознанства, защото сред новите ви познати може да са мечтаните делови партньори, които са ви необходими за следващата година, а също и интимната половинка, ако още не сте я срещнали.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи