дом Свят Най-страшната снимка, която съм виждал! Лекарите плачат! Умря майката на

Най-страшната снимка, която съм виждал! Лекарите плачат! Умря майката на

659

Жителката на Австралия Имоджен била бременна в 36-та седмица от бременността си, когато лекарите я диагностицирали с бързо развиваща се менингококова инфекция. Младата жена била приета по спешност в болница, където лекарите предизвикали преждевременно раждане, пише „Флагман“.

Бебето се родило здраво, но така и не успели да спасят майката – Имоджен починала от отток на мозъка, оставяйки на мъжа си новородената им дъщеря Елеонора и Джейби, който бил на годинка и половина, пише The Sun. Близките на Имоджен успели да направят предсмъртна снимка, на която малкият Джейби целува за последен път майка си.

„С малката Елеонора всичко е наред, тя е толкова красива и много прилича на майка си. Имоджен много ми липсва и не знам как ще кажа на сина ни, че той повече няма да я види. Загубих любовта на живота си”, признава съкрушеният вдовец. За да платят разходите по погребението и болничните сметки, приятели на семейството започнаха дарителска кампания в интернет и до момента са събрали около 100 хиляди долара.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи