дом Oбщество Извънредно! От последните минути! В брутална катастрофа току що на място...

Извънредно! От последните минути! В брутална катастрофа току що на място е загинал

550

Извънредно!

От последните минути!

В брутална катастрофа току що на място е загинал

Новината е от последните минути!

bulnews.bg

снимка, архив

Преди минути във Враца е станала жестока катастрофа, съобщава „Булнюз“.

Две коли са се размазали на светофара на Стария пазар, като едната е разполовена. При свирепия удар човек е изхвърчал и е паднал в близкия подлез. Мъжът е загинал на място.

Три линейки са пристигнали на мястото на ужасяващия инцидент, натоварили са хора от смазаните коли и тръгнали с пусната звукова сигнализация към спешния център. И тримата са в изключително тежко състояние, като двама от тях лежаха безжизнени на асфалта, допълва bulnews.bg,

На мястото на катастрофата има и велосипед, но на този етап не е ясно какво е неговото участие в инцидента. По неофициална информация колоездачът е загиналият мъж, който е изхвърлен на стълбите в подлеза.

Мястото на катастрофата прилича на бойно поле. Цялото кръстовище е засипано с части от двата автомобила. Навсякъде има много кръв. Полицията е блокирала напълно преминаването по възловия булевард. Наоколо има стотици хора, които безмълвно наблюдават апокалиптичната картина.

По последна информация полицаят В. А. е сред тежко ранените в касапницата на Стария пазар във Враца, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg. Той е качен в линейката с липсващи око и част от главата, и с потрошени крайници.

Баща му Р. е шофьор в Спешния център и не е изключено да е управлявал едната от трите линейки, които пристигнаха на мястото на катастрофата. Състоянието и на тримата ранени е изключително тежко, допълва изданието.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи