дом Oбщество Първата дама инкогнито в Стара Загора! Вижте уникални снимки

Първата дама инкогнито в Стара Загора! Вижте уникални снимки

623

Любопитните снимки от личния живот на президента Румен Радев и първата дама Десислава нямат край. Преди време се появи фотос, на който главнокомандващият е бос.

Малко след това първото семейство бе изловено да пазарува в квартален магазин. Сега пак се появиха интересни снимки. Този път на тях е само първата дама.  Тя се хвана на дълго, почти изцяло женско хоро насред старозагорския парк „Артилерийски“ късно вечерта в петък. Съпругата на президента Румен Радев на няколко пъти подчерта, че е в Града на липите инкогнито и че не желае нейни снимки да бъде използвани от официалните медии. Това не попречи десетки от присъстващите на четвъртата фолклорна среща „Верея и приятели 2017“, организирана от нашенци по света със съдействието на Агенцията за българите в чужбина, да си направят селфита с нея и на мига да ги публикуват в социалните мрежи. „Разбрах за срещата в Стара Загора от президента, който имаше официална покана да присъства, но е възпрепятстван и затова изпрати само поздравителен адрес. Тук съм неофициално с приятелка, защото наистина харесвам фолклора и ми е приятно да слушам народни песни и да гледам танците“, лаконично заяви президентшата под погледа на охранител от НСО.   „Пожелавам ви успех в мисията да пазите и популяризирате българските традиции. Вярвам, че най-ценното признание за упоритите ви усилия е възторгът на младите българи, с който преоткриват чрез вашите изпълнения своята кодирана обич към отечеството. Бъдете здрави и изпълнени с вяра, че силата на националната ни общност е в съхранените корени на родолюбието и във всеки красив български стих“, се казва в посланието на президента Румен Радев към участниците.

Танцьорката от Северна Ирлания Пламена Шем и неин ученик развяха националния флаг Сред излезлите на сцената, за да изпее част от репертоара си беше първокурсничката в Кралската испанска театрална академия Ивияна Умурска. 19-годишната карловчанка живее в Мадрид със семейството си от 6 години, открила таланта си в областта на родния фолклор сравнително отскоро, сред любимите й е песента „Бре, воденичарю“. Тя пристигна облечена в стилизирана носия от кюстендилско. Преди нея аплодисментите събра родената във Варна, но живееща в Дубай Моника Азманска, която има вече 2 диска с песни.   Истинско откритие за четвъртото издание феста „Верея и приятели 2017“ в Стара Загора стана първокурсничката в испанската Кралска театрална академия, родената в Карлово Ивияна Умурска Организаторката Мария Христова от БГ-фолк „Верея“ – Чикаго с президент Константин Маринов уточни, че на поканата й за участие са се отзовали нашенци от Испания, Северна Ирландия, Детройт и Калифорния, специално пристигнали певицата Бинка Добрева и Александър Райчев. Тя призна, че никой не знае броя на фолклорните състави по цял свят, буквално всеки месец получавала съобщения за новородени, пише Блиц.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи