дом Oбщество Срам ме е в този миг! Цял свят в момента е в...

Срам ме е в този миг! Цял свят в момента е в потрес от България! Легендата Серафим Тодоров е

550

Разправата на Флойд Мейуедър над Конър Макгрегър за пореден път повдигна въпроса наистина ли американецът е чак толкова силен, че никой не може да го победи.

Засега 40-годишният боксьор твърди, че това е краят и че повече няма да се качва на ринга след феноменалната статистика от 50 победи и 0 загуби.

И все пак има един човек, на когото Мейуедър има да си връща. Това е българският боксьор Серафим Тодоров.Именно техничарят от Пещера е последният, от когото американецът яде здрав тупаник на олимпиадата в Атланта през далечната 1996 г., пише offnews.bg.

Въпреки изключителната си победа обаче Сарафа изобщо не успя да капитализира славата и в момента живее доста скромно. Боксьорът разчувства аржентинците с разказ за тежкия си живот. Пред местното издание „Оле“ легендата, разкрива, че преживява с пенсия от 435 долара или 720 лева, която е крайно недостатъчна за живот.

Медията веднага прави паралел с 350-те милиона долара, които Флойд Мейуедър спечели само от мача с Макгрегър в Лас Вегас, а според сметките за цялата си кариера е придобил близо 1 милиард.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи