дом Oбщество Виж уникалната обява за работа, з акоято цяла България говори сега! Дават...

Виж уникалната обява за работа, з акоято цяла България говори сега! Дават 5 бона заплата на всеки, който може да

372

Странна обява се появи в Jobs.bg. Пусната е от най-голямата оръжейна фирма в страната – „Арсенал“ АД, видя trafficnews.bg.

От обявата става ясно, че най-старото предприятие от отбранителната индустрия в България иска да назначи работници на пълен работен ден, на постоянна работа и заплата от 2000 до 5000 лева. Примамливите условия започват да звучат още по-интригуващо, когато по-нататък става ясно, че работата е подходяща за кандидати с малък или без опит. Най-странното обаче е, че цялата обява е публикувана на… арабски.

От Трафик са потърсили експерт по арабистика, който разчетл йероглифите. И така става ясно, че кандидатите, които може да нямат никакъв опит и бъдат одобрени за работните места, ще работят в Близкия изток, ще отговарят за сделки за милиони евро в сферата на отбраната и въдздушната отбрана. Те ще трябва да контактуват с официални учреждения и частни дружества, които работят в сферата на оръжейната индустрия. Задачата им му бъде търсене на нови клиенти и сключване на нови сделки в търговията с оръжия. Освен това ще трябва да осъществяват контрол и наблюдение върху протичащи вече сделки.

Единственото изискване към кандидатите, освен очевидното – да знаят арабски и английски – е да бъдат информирани за културата, историята и процесите, които текат в Близкия изток. За това към заплатата от „Арсенал“ им обещават и допълнително възнаграждение плюс осигуровки върху целия размер на заплатата, допълва Трафик!

 

 

 

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи