дом Oбщество Трагедията е неописуема! Току що Нова тв предаде: Убили Наско пред очите...

Трагедията е неописуема! Току що Нова тв предаде: Убили Наско пред очите на дъщеря му, първите думи на почерненото момиче са страшни!

785

Хората във Виноградец са в шок. Никой не разбира как може да бъде донесено оръжие на празненство. Шестгодишното дете няма да носи отговорност за нелепия инцидент,предава Нова телевизия, цитирани от Блиц.

Лазар Влайков е намушкал с нож свой съгражданин след пътен инцидент. Според някои хора в селото той е добър човек, според други – конфликтна личност.
„Бях срещу тях. Лазар Влайков извади пистолета си. Стреля седнал, дори не стана. Раздаваше оръжието си на всички на масата. Жена му и детето му събираха гилзите. Лазар в един момент както гърмеше застреля един мъж. Отиде, провери има ли пулс и веднага се обади по телефона. Оказа се, че не е било на 112. Мислим, че се е обадил на прокурора, който му е приятел. Този човек наръча 4 пъти човек с нож, тогава пак го изкара невинен. Щеше да заколи мой братовчед с бутилка, пак го изкараха невинен. Той се измъква винаги. 6-годишното дете беше отзад в градинката. Лазар Влайков си стреля с пистолета от мястото. Аз бях тук, знам, че детето беше отзад, а пистолета беше тук, в ръцете му. Преди полижията да дойде ни казва „Баща ти даде пистолета на детето. Баща ми има пушка у нас, никога не ни е давал даже да ги докоснем. Никога няма да даде оръжие на дете. Не мисля, че Лазар е искал да го убие, но се е случило“, каза Деница, дъщеря на убития Наско Тонкев.

Дъщерята на загиналия каза, че е имало много шушукания и разбирания между семейството на Лазар. Дори сподели, че съпругата на Влайков си позволила да си тръгне от местопрестъплението, да се прибере и след това отново да се върне. „Какво е правила вкъщи, защо се е прибирала, при положение, че мъжа й тук застреля човек?“, запита тя.