дом Oбщество Току що внезапна сензация по всички български сайтове! Пазеха тайна, но сега...

Току що внезапна сензация по всички български сайтове! Пазеха тайна, но сега гръмна! Делян Пеевски е

613

Фолк певицата Цветелина Янева е посрещнала на бял свят първородния си син. Това стана ясно от публикации в социалните мрежи, където поздравиха Цвети за щастливото събитие, пише actualno.com.

В Instagram фен страница на Галена (galena_queen_) публикува снимка на певицата с нейната колежка Цвети, на която бе написано „Честито“!

По-късно от страницата във Facebook на българска марка за дрехи, на която Янева бе рекламно лице, също поздравиха щастливата мама: „Честито на прелестната и изключително талантлива певица – Цветелина Янева, появата на бял свят на нейния първороден син! Нека мама и бебчо бъдат живи и здрави, и благословени!“ Припомняме, че преди време списание Hello гръмна с новината, че Цветелина Янева е в напреднала бременност и очаква първото си дете.

Според изданието баща на бебето е „известен политик“. Както е добре известно, Цвети има дългогодишна връзка с депутата от ДПС Делян Пеевски. Въпреки появилите се слухове за тяхната раздяла, изглежда че двамата ще се радват на наследник.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи