дом Oбщество Брутално зверство потресе цяла България! Никой не може да повярва, че това...

Брутално зверство потресе цяла България! Никой не може да повярва, че това се е случило! Чета и сълзите ми се стичат!

251

Озверели пандизчии чакат изверга Йорго Колев, който изнасилил 42 пъти собствената си непълнолетна дъщеричка.

Бруталните затворници се канят да върнат стократно мъките, които 38-годишният мъж причинявал в продължение на две години на своето дете, пише столичен всекидневник, цитиран от Пик бг.

Сега ще види какво е ад под небето, коментират с ярост бандитите.

Извращенията с дете са най-омразното и най-строго наказуемото престъпление според неписания кодекс, по който се ръководят правилата в зандана.

Информацията за влизането на Йорго в зандана се разпространява часове след като той получава рекордната присъда от 19 години. Заради пълните самопризнания, които той прави, обаче наказанието му е намалено с 1/3 и той ще търка нара 12,8 години.

„Не знам дали ще си изкупи вината, но това време ще е напълно достатъчно, за да разбере какво е възмездие“, допълва ексзатворникът, допълва Пик.

Извращенията в русенския град Мартен започнали през октомври 2015 г., само три месеца след като момиченцето навършило 14 години. То останало да живее само с баща си Йорго и с двете си по-малки братчета в къща под наем, тъй като майката Десислава заминала да работи в чужбина. Недочакал жена си да се качи на автобуса, Йорго прекрачил прага на къщата на ужасите, заключил вратата и повикал в спалнята момиченцето.

Първоначално той опитал да я придума да правят секс, като използвал обещания за скъпи подаръци и почивка на морето. Детето обаче отказало и през сълзи заявило, че това е лошо нещо. Йорго откачил, започнал да я бие, след което я завързал и изнасилил. След извращението уродът заплашил момиченцето, че ако каже на някого, той ще я изпъди на улицата и ще направи същото с братчета й. По това време те били на 9 и на 11 г. Невъобразимият ужас продължил година и четири месеца, в които детето било насилвано 42 пъти.

В началото на 2017 г. то не издържало и разказало всичко на завърналата се от гурбет майка. Тя грабнала трите си деца и веднага отишла в полицията. Хлапетата били поети от екип психолози и социални работници, които и до днес работят с тях. Те са настанени в кризисен център.

Липсата на образование, култура, възпитание и материални средства все повече маргинализира членовете на обществото, като опорочава или въобще заличава представата им за морал, споделят психолози. В конкретния случай децата са отделени от майката, тъй като има данни, че тя се е занимавала с проституция. От самопризнанията на изверга Йорго става ясно, че освен извратеното сексуалното влечение, което той имал към детенцето, половите контакти с него представлявали и отмъщение към майката.

През цялото време той я обвинявал, че децата не са негови, и й казвал, че може да прави каквото си поиска с тях.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи