дом Oбщество Паднах от стола! Сега обявиха много неприятна вест! Ужасно нещо се случва...

Паднах от стола! Сега обявиха много неприятна вест! Ужасно нещо се случва с бияча на слепи! Тошко е

561

21-годишният Тодор Николов от Несебър, който в края на юли месец с действията си потресе цяла България, като едва не прегази с мощния си Мерцедес слепи туристи на пъпа на курортния град, изтъкна невероятни доводи за промяна на мярката му за неотклонение. В момента богаташкият син е под домашен арест, като до изтичане на двумесечния законов срок за задържане остават едва 7 дни. Въпреки това Тодор поиска да бъде пуснат по-рано на свобода, пише Флагман.бг.

„Откато съм под домашен арест съм качил килограми. Това влошава здравословното ми състояние. Освен това съм студент и искам да продължа обучението си”, заяви несебърлията.

Неговият адвокат Веселина Василева пък, на въпрос на журналисти какво му пречи да спортува вкъщи, отговори по следния начин: „Ако му направите фитнес ще спортува”.

Според нея нямало пречка мярката на подзащитния й  да бъде изменена в по-лека, тъй като до момента по разследването не било направено почти нищо. По нейните думи бил разпитан само един свидетел и други двама, които нямали никакво отношение към разкриването на обективната истина.

Напористата адвокатка стигна още по-далеч, обявявайки скандалната атака спрямо незрящите чужденци като „инцидентна проява на млад човек”, която няма как да го заклейми като престъпник, както се тълкува в общественото пространство.

Прокурор Галя Маринова категорично заяви, че Тодор трябва да изтърпи докрай наложената му мярка, тъй като имало опасност той да извърши друго престъпление. Несебърлията бил личност със занижен самоконтрол, която не зачита обществения ред и норми, и с асоциални нагласи в поведението. Това показало заключението на вещите лица в съдебномедицинската експертиза. Освен това по случая се чака и становището по автотехническата експертиза.

Окръжният магистрат Яни Гайдрурлиев ще обяви след минути дали Тодор ще остане под домашен арест.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи