дом Свят Тъжно ми е и плача! Току що разбрах! Този мъж почина след...

Тъжно ми е и плача! Току що разбрах! Този мъж почина след нещо, което и вие консумирате дори в момента

305

Dean Wharmby е семеен мъж; има прекрасна дъщеря. Той е и доста амбициозен спортист от Манчестър, Англия.

Занимава се с културизъм и е посветил много капитал и по-голямата част от живота си за своето мускулесто тяло.

Имал е хранителен режим, приемал е определени храни във фиксирани часове, хапвал е балансирана храна – риба, яйца, пиле. В добавка е започнал прием на енергийни напитки за допълнителен тонус. Пиел е по две от тях на всеки час.

Неговата борба започва преди пет години, след като внезапно рухва – лекарите откриват тумор в тялото му. Деан отхвърля лечение с химеотерапия, вместо това той се опитва чрез естествени алтернативи да се възстанови. В началото е имал подобрения, но той се връща към стария си натоварен начин на живот. Ноември 2014г. постъпва наново в болница и този път последствията са още по-лоши. Лекарите му съобщават тежката диагноза рак на черния дроб, предлагат му лечение, чрез химеотерапия, но 39-годишният мъж отказва.

Започва строги диети, но състоянието му се влошава. В същия момент той разбира какво го е докарало до това положение – енергийните напитки. Високото съдържание на захар, действа върху раковите клетки като благодатна почва. Раковите клетки растат по-бързо и се разпръсват по-бързо из цялото тяло.

Мъжът има доста приятели и последователи във Facebook, той е бил страхотен човек. За съжаление, на 22 Юли 2015 година губи битката срещу рака, заспива в прегръдките на своята любима и оставя едно малко момиче без баща.

zajenata.bg