дом Oбщество ЗРИТЕЛИТЕ СА КАТО УДАРЕНИ С ПАРЦАЛ! НАДНИКНЕТЕ ПОД ЗАВИВКИТЕ НА НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ ВОДЕЩ...

ЗРИТЕЛИТЕ СА КАТО УДАРЕНИ С ПАРЦАЛ! НАДНИКНЕТЕ ПОД ЗАВИВКИТЕ НА НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ ВОДЕЩ НА бТВ! САМ ПРИЗНА, ЧЕ Е

304

Светльо Иванов в момента е най-авторитетният водещ на публицистично предаване в България. Неговото ток шоу „120 минути”, което върви всяка неделя следобед по bTV, е единственото в ефира без никаква чалга, а интервютата са смислени и любопитни, пише в. „Уикенд“. 

И въпреки че предаването е доста професионално направено и не се допускат компромиси със събеседниците, рейтингът е повече от задоволителен. Което показва, че водещия е от голямо значение и опровергава наложеното схващане, че за да се гледа, едно предаване непременно трябва да е просташко. Веднага щом започнал да учи, решил да се пробва и като стажант в медиите.

Постепенно започнал да се качва по стълбичката в йерархията, да трупа име и самочувствие, за да получи предложението на живота си – да води свое предаване в Би Ти Ви. Покрай него вече бил реализирал друга своя мечта – за семейство с любимата си жена. Със съпругата му Вяра, която е негова колежка в Би Ти Ви само чакат удобен момент дъщеря им да отрасне и се готвят за втори наследник. Този път журналистите стискат палци то да е момче, понеже така ще се изравнят силите в дома им.

За сега Иванов може да се похвали, че живее в женско царство. Двете му любими дами никак не го щадят и очакват от него да им помага за всичко. Дори когато дъщеря му Йоана е съвсем малко бебе, Светльо често сам поема грижите за нея, за да даде малко лично време на съпругата си. Половинката му пък на шега разкрива, че той е толкова разсеян татко, че му звъни на всеки 10 минути, за да го проверява.

„Аз съм си мъж под чехъл”, шегува се пред приятели телевизионерът с положението си вкъщи.