дом Oбщество БОМБА! ЕНДЖИ КАСАБИЕ РАЗКРИ НАЙ-СТРОГО ПАЗЕНАТА ТАЙНА НА АЗИС! ЗА ШОК НА...

БОМБА! ЕНДЖИ КАСАБИЕ РАЗКРИ НАЙ-СТРОГО ПАЗЕНАТА ТАЙНА НА АЗИС! ЗА ШОК НА ВСИЧКИ ТОЙ Е

664

Енджи Касабие разкри как е отслабнал Азис!

В Къщата на Големия брат името на Азис стана тема номер едно. Той стана център на внимание на разговора между Енджи Касабие, Джулиана Гани и Ваня Щерева.

Темата бе свалянето на килограмите на звездите. Кралят на поп фолка е чудесен пример за това. Как за отрицателно време успя да свали доста килограми от теглото си и да стегне фигурата си до неузнаваемост.

Диетоложката Енджи Касабие влезе в дълги и напоителни разговори с плеймейтката и сценаристката как е постигнала завидни резултати с намаляването на теглото на известните ни родни звезди, предава разкрития,ком.

И след това много бързо вниманието се насочи именно към Азис. В последно време той може да се похвали със завидна фигура и неприкрита завист у мнозина заради това.

Диетоложката сподели, че много се гордее, че именно при нея Васил е отслабнал драстично. И заразказва как Азис много обичал шоколад.

„Яде много шоколад и той се стопява в стомаха, като не заема място. Васко отслабна много и по едно време ме хвана страх, че това стана много рязко“, каза Енджи.

Тя дори се уплашила той да не хвърля храната. Наложило й се да замине за месец и половина извън България. И след като се върнала, станал неузнаваем.

„Той много тренираше. И стана много як. Правеше упражнения с моя треньор“, продължи разказа си диетоложката. От приказките на ливанката стана ясно, че и до днес Азис си хапва любимия шоколад, но с мярка.

„Азис си направи операция и му сложиха байпас, мисля. Така че като яде шоколад, той се стопява в стомаха и не заема място“, продължи разказа си Енджи Касабие.

Самият Азис сподели в едно предаване, че отслабнал за отрицателно време. И причината именно е този стомашен байпас.

Той се слага на горната лента в горната част на стомаха, под хранопровода. Той рязко намалява приема на храна и това води до трайно отслабване.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи