дом Oбщество 14-годишната Сузаните втрещи зрителите с признанието си: Показах тялото си! Обладана съм

14-годишната Сузаните втрещи зрителите с признанието си: Показах тялото си! Обладана съм

559

14-годишната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита, е най-коментираното име в музикалните среди през последните месеци след появата на клипа й „Луцифер и Буда“. Нейните родители дадоха няколко интервюта в нейна защита, а в предаването „Папараци“ се яви и самата тя, пише „Флагман“.

„Трябва да се живее за мига. Досега показвах, сега трябва да доказвам коя съм. Показах тяло, показах, че съм обладана, сега трябва да докажа коя съм. Не съм чела кой знае колко книги, но цяла България говори за мен“, доволна е тийнейджърката.

Тя е категорична, че в днешно време нейните връстници рядко отварят книги. Тя и родителите й обаче са шокирани от клетви на нейни съученички.

„Мои съученички са ме кълнали за смърт. Близки приятелки, които са спали у нас“, потвърди Сузанита.

Тя отрече да има гадже в момента.

„Пиша текстове на песни. Бих написала песен и за Гери-Никол, която също оплюха без причина. Аз съм една пред камера, друга на сцената, трета в живота. Мога да бъда много дива, много скандална, но мога да бъда и много добра и невинна. Нямам гадже. Не карам кола, снимките, които се появиха са колаж“, допълни младата изпълнителка.

„Детето има харизма, тя е родена за сцена. Още от мъничка стана манекенка. Беше на четири години, когато я избраха да поднесе цветя на президента при гостуването му в Пловдив. Звездата й е такава“, категоричен е баща й Орхан.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи