дом Oбщество ЖИВОТЪТ Й РУХНА! Най-големият богаташ в България излови известната си съпруга в...

ЖИВОТЪТ Й РУХНА! Най-големият богаташ в България излови известната си съпруга в изневяра! Изрита я моментално като мръсно коте!

468

Владимир Цолов – синът на един от най-заможните родни бизнесмени Цоло Вутов, е зарязал Цеци Красимирова преди около две седмици. Милионерският наследник бил шута на бившата топ манекенка след серия от лъжи и изневери от нейна страна.

Синът на олигарха обаче нито за миг не съжалявал и не тъгувал по Красимирова. Пред приятели дори споделил, че тъкмо навреме се е отървал.

Двамата имаха бурна връзка, а доскоро дори се коментираше, че планират сватба. Синът на милионер №1 се държеше с Цеци като с истинска принцеса. Известен с щедростта си и галантните си маниери, Влади Цолов позлатил Цеци от главата до петите, а екзотичните почивки им били ежедневие.

Според столичен седмичник Красимирова така и не успяла да избяга от тъмното си минало и продължавала да сменя мъжете, въпреки сериозната си връзка, пише Пик. Владимир неведнъж я хващал в лъжи, а когато подозренията му за изневяра се оказали верни, директно взел решение да прекрати връзката си.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи