дом Свят Приятели се натъкнаха на странни тръби в гората. Това, което откриха в...

Приятели се натъкнаха на странни тръби в гората. Това, което откриха в тях, ги хвърли в ужас! Видяха

774

В Източната част на Германия има гора, в която никой родител не пуска децата си. Сред дърветата има страховити стърчащи от земята тръби, подобни на перископи. Наскоро обаче две момчета решиха да разгадаят тайната им и се впуснаха в опасно приключение, пише Блиц.

Приятелите лесно намерили вратата на подземието. Тя била разположена на стотина метра от тръбите.

Желязната врата била затворена, но момчетата не се отказали. Оказало се, че ключалката й е разбита и двамата бързо потънали в подземието.

Движели се по безкрайни коридори с плашеща акустика. Момчетата вървели само направо, за да не се изгубят. Оказало се, че не са първите, които влизат в бункера, защото зелено-белите му стени били изрисувани с графити.

На едно място пишело „Hilfe”, което в превод от немски означава „Помогнете”.

На първата желязна врата, пред която се изправили, имало надпис на кирилица.

Тя била много тежка, но търсачите на силни усещания успели да я съборят на земята, за да продължат пътя си.

И отново се натъкнали на надпис на кирилица –  Выход № 2.

Момчетата влезли в друга стая. И видели коридор, пълен с вода.

Близо до вратата се издигала планина от боклук, която двете момчета първоначално помислили за човек и сериозно се изплашили.

И още един потопен коридор.

През квадратния отвор в стената приятелите успели да направят тези снимки на още една голяма стая, пълна с вода. На кадрите се вижда и някакъв уред, чийто вид приятелите не могат да определят.

За съжаление, батерията на апарата им започнала да пада и това са едни от последните кадри, които двамата са успели да заснемат: врата в някакъв резервоар и тавана му.

След като батерията паднала окончателно, момчетата се запътили към входа на бункера. С тях всичко е наред, но те не крият, че това е било най-страшното пътешествие в живота им.