дом Здраве „Защо спрях да пия чай и съветвам всички да спрат да го...

„Защо спрях да пия чай и съветвам всички да спрат да го правят!“ – професор Неумивкин

545

Прилагайки системата на Иван Неумивкин, можем да станем здрави, като космонавти, въпреки замърсяването на околната среда и други негативни фактори. Интересното е, че това не изисква огромни средства за лекарства. Ние напълно ще ги изоставим, затова само ще си помогнем.

От небето до земята

Посетихме Иван Павлович Неумивакин, за да го поздравим за 69-тата годишнина от неговата научна и творческа дейност.

Представете си, ученият вече е навършил 89 години, но изглежда страхотно, мисли трезво и активно се занимава с научна дейност.

Той започва като младши изследовател и става началник на отдела за разработване на система за медицинска помощ на астронавти по време на полети с различна продължителност.

Като ръководител на програмата за подобряване на съветските космонавти доктор на медицинските науки, професор, лауреат на Държавната награда на СССР Иван Павлович Неумивкин е един от най-добрите лекари и учени на страната.

Уникална лечебна система е създадена, благодарение на която повече от половин век руските космонавти не са били болни.

„След като напуснах космонавтиката, аз се опитах да въведа всичко, което е работил за космическата система в системата на здравеопазването. Но аз срещнах ожесточена съпротива. Оказва се, че моето изследване „подкопава авторитета на националната наука“. В края на краищата намерих основната причина, поради която човек е болен.

Универсалната причина за болестта?

– Какво не сте съгласни с официалната медицина?

– Тя препоръчва: първо, второ, трето. Но ние с вас представляваме енергийната система – жива машина. Вътре имаме „конвейерна лента“, а устата е „система за раздробяване“. Ние не трябва да поглъщаме храна, а първо я дъвчем, на практика я „пием“. По това време „компютърът“ – мозъкът – вижда: хляб, зърнени храни, месо … И дава указания на стомаха. За месото е необходима по-концентрирана солна киселина, а за хляба – малко по-малко …

Ако вие поглъщате храната, без да я дъвчете, тя е само отгоре, леко покрита със солна киселина, която не може да проникне навътре.

Но най-ужасното нещо е, че в този момент, солната киселина, която е разпределена в достатъчни количества, за обработката на едно и също парче месо, е разтворима във вода, която много често се използва в края на храненето, за завършек. Вие намалявате концентрацията на киселина, като резултат, храната не може да бъде усвоена. И всичко, което сте яли, се превръща в „шлака“ – непреработени метаболитни продукти.

Ние ядем четири до пет пъти повече, отколкото трябва, за да запазим здравето си. Останалата част от „допълнителната“ храна е работа за лекарите, началото на болестта. Не днес, утре със сигурност ще бъде.

– Предлагате ли по-малко течности?

– Зависи от какво. Факт е, че водата преминава в клетките само като „чиста“. Това е водата, от която трябва да изпиете два литра. Минералната вода, особено аерираните напитки, са опасни продукти; клетката трябва да ги почисти. Кафето и чаят дават кратък изблик на енергия, но това само изостря недостига на вода. Тези и подобни напитки не могат да бъдат обработени.

„Мръсната“ вода влиза в клетката и вместо да получава енергия, тя трябва да я изхарчи за пречистване на течността. „нечистата“ е изхвърлена, но няма достатъчно вода – и има малко енергия.

Мисля, че сега е ясно защо клетката е „шлайфана“. И няма значение какво се излива в „нечистата“ течност: атеросклероза, хипертония, аритмия … Да, всичко!

Основната причина за огромното мнозинство от заболявания е очевидна.

Възстановете „безнадеждно“

– Включително рак и СПИН?

– Мисля, че няма такива болести.

– Как не?

–  Има условия, свързани с изглаждане на тялото. В него клетките започват да живеят на практика в гнила, аноксична среда. Следователно, мутации, които стават онкомаркери. В действителност, раковите клетки са във всеки организъм, но при здрави хора те са подтиснати от имунитета. И когато индивидът е отслабен, тези клетки започват да се размножават бързо. По принцип имаме нужда от тях – за да може тялото да знае: доброто и злото са винаги там. Но доброто не трябва да позволява злото да се разпространява. И ако потискате доброто, поради стрес, недохранване, провокация на хиподинамията и т.н., доброто изчезва и злото заема своето място.

Създадохме уелнес център, в който, в рамките на три седмици, без лекарства и клизми, почистваме вътрешната среда на тялото. И изчезва, например, хипертонията – тази, която сърдечният център не може да премахне. Е, не може! И ние просто премахваме „мръсотия“ от тялото си.

– Как?

– Поради липса на живот. Специални фитотеи за почистване на кръв, черен дроб, бъбреци, панкреас. Специална система, която позволява два дни да гладуват и два дни да пият тези чайове.

– Във Вашите центрове успешно лекувате множествена склероза, паркинсон и други заболявания, които се считат за неизлечими …

– След три до шест месеца, пациентите, които са били на легло, вече ходят до магазина, на пазар, самите те се обслужват. И тайната е проста: насищане на клетките с вода, която преди това им е липсвала катастрофално.

Лекарите не обръщат внимание на факта, че водата е най-добрият електролит, това е енергия. Без нея митохондриите не могат да работят – един вид водноелектрическа енергия, която доставя на клетката енергия. И първият орган, който страда от липсата на вода е мозъкът. Оттук – раздразнителност, главоболие, мигрена, умора, лошо представяне.

Днес официално заявявам: от моя гледна точка няма диагноза. Ракът и СПИН са условия; последствия, а не причина.

Ако човек е сигурен, че ракът е временно състояние, тогава той може да се отърве от него. За да направим това, първо трябва да видим какви лоши неща е сторил, да се разкайваме за греховете си, да поискаме прошка от хората, които сме обидили. И тогава трябва да приспособим съзнанието си към възстановяването. Това отношение извоюва всички вредни фактори.

– Хората са изненадани, когато им казвате, че сърцата …

не са в гърдите.

– Сърцето е двигател за изпомпване на течност, която най-често се намира под пъпа …

– Как е това?

– Възрастният човек има ръст от 150-180 сантиметра. Течността под влиянието на гравитацията пада, но трябва да се повдигне отдолу нагоре. И това се прави от мускулите, в които се намират съдовете. Това са специални помпи, които изтласкват кръвта си нагоре с техните контракции. И ако собственикът на тялото не се занимава с тях, не са включени в спорт, не тренира мускулите на торса и краката, после се получават атеросклероза, разширени вени, трофични нарушения.

На фона на „мръсотията“, която е в тялото, кръвта се сгъстява. И сърцето трябва да положи повече усилия, за да прокара тази кръв. Първоначално се наблюдава хипертрофия на лявата камера, след което започват различни видове аритмии, след което се случва сърдечен инфаркт или инсулт. Сърцето няма достатъчно сила да работи, вместо 500-странния мускул, който трябва да изпомпва кръвта.

Така че, сърцето трябва да работи с добра кръв, не кондензирана, а течна, пълна с вода. Но как да се постигне това, почти никой не учи хората.

Малко хора знаят, че водата трябва да се пие 10-15 минути преди хранене – една или две чаши. Тя свободно преминава през малката извивка на стомаха и се събира в областта на дванадесетопръстника, където се натрупва алкалът. В резултат на това водата не се подкислява от стомаха, а става алкална.

– Традиционен компот, кафе или чай не можете да пиете най-сетне?

– В никакъв случай! Можете да изплакнете устата си само след хранене. И един час и половина до два часа след ядене на месо, не яжте и не пийте нищо: Необходимо е стомашно-чревния сок да обработва храната.

У нас, като стане дванадесет часа, сядаме на трапезата. Но не яжте, ако не искате! Трябва да дадем на тялото почивка. В края на краищата, храната, която сте яли сутринта, още не е преработена! Ако отново натрупате горната част, тя ще гние по-надолу. Следователно – всички негативни последици!

Така че, пийте вода на празен стомах. Водата е храна, защото всъщност сме съставите три четвърти от вода. За един ден трябва да пиете на празен стомах 1,5-2 литра чиста вода. Всички останали пропорции не работят за здравето.

Погледнете някои хора след 60-70 години. Когато започнат да пият около два литра чиста вода на ден, бръчките се заглаждат, червата започват да работят нормално.

Във водата клетката се къпе – това е в основата на нейния живот. Ето защо трябва да пиете много и само на празен стомах, и само чиста вода.

Тази вода е необходима за клетката. Вече не харчи енергия за очистването си. Това е наистина жива вода, която връща здравето на човека.

Ритми на живота

– Кажете, моля, кога трябва да ядете храна, за да станете здрави?

– Факт е, че ако ядете след седем вечерта, никога няма да сте здрав човек. Инсулинът се секретира от панкреаса в продължение на 19 часа, в продължение на два часа, обработва храната. Ако сте яли нещо сладко, тогава инсулинът няма да ви позволи да се издигнете над нормалните нива на захар.

А в 9 часа сутринта панкреасът трябва да спи със стомаха – по това време те трябва да бъдат свободни от храна. След това преминават през релето на епифизата, което произвежда мелатонин – хормон на растежа, който се отличава в 11 часа.

Мъдростта на Сътворението

– Какво общо има всичко това с религията? Но днес с науката стигат до общи заключения. По-висшият принцип лежи в основата на Вселената, всички явления, които се случват в нея. Това е основно в човешката дейност, най-малкото – трябва да е така. Но ние сме изкривили висшите закони, фокусирани върху материала, забравяйки за духовното. И ако в душата няма Бог, тогава се оказва, че можем да вземем от живота всичко, което е възможно, без да даваме нищо в замяна. Ето защо възниква вакханалията, която виждаме в живота около нас.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи