дом Oбщество Ексклузивно! Собственикът на автобуса – ковчег проговори и направи страшно признание

Ексклузивно! Собственикът на автобуса – ковчег проговори и направи страшно признание

774

Юлиян Борисов, собственикът микробуса – ковчег, разкри още подробности от страшната кастрофа, отнела живота на деветима край Микре.

„Съсипан съм, устните ми лепнат, имам високо кръвно, просто не знам какво да си мисля, това е ужасяваща трагедия, много, много страшна, аз съм пред инфаркт, много съм зле“, призна той и разкри, че пътува към мястото на трагедията, предаде „Блиц“.

Юлиян Борисов разкри още, че на микробуса е била извършена техническа проверка според изискванията и всичко било изрядно.

„Шофьорът, който е загинал, се казва Марио, на 49 години, беше много добър специалист, много ми тежи, много. Няма как да е по негова вина, един от най-отговорните ми хора“, призна Юлиян Борисов.  Междувременно стана ясно, че 20 души са настанени в Ловешката болница след катастрофата край село Микре. Това съобщи д-р Анка Георгиева, изпълнителен директор на МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Ловеч..

Тя уточни, че жертвите на мястото на пътнотранспортното произшествие са били шест. „Част от пострадалите са в София, другите тепърва предстои да се приведат. Останалите са настанени по отделенията. Има и трима в по-леко състояние, които ще останат за наблюдение през нощта. Има двама починали – един по пътя и един в болницата“, допълни д-р Георгиева.