дом Oбщество ИГРАЧ КАТО БАЩА СИ! ЗА НЕЯ НИЩО НЕ СЕ ГОВОРИ, НО ВИЖТЕ...

ИГРАЧ КАТО БАЩА СИ! ЗА НЕЯ НИЩО НЕ СЕ ГОВОРИ, НО ВИЖТЕ САМО КОЯ СЕ ОКАЗА НОВАТА СНАХА НА ЛАМБО! СНИМКИ, ТА ТЯ Е

244

Синът на Стефан Данаилов се венчава с милионерка, приятелката му е от знатен и богат американски род

 

Наследникът на Стефан Данаилов ще се венчае за дългогодишното си гадже Виктория Барнет. Булката се оказва милионерка. Наследничка е на голямо семейно богатство.

Вики била осиновена още като няколко месечно бебе. Но семейството което я отглежда произхождали от богат републикански род. Те не са нейни биологични майка и баща, но са я глезили като истинска принцеса.

Таткото на Виктория имал успешен бизнес с няколко собствени компании развити в различни сфери на американската икономика. Баровците притежавали апетитни имоти в няколко щата. Тъстът и тъщата били собственици и на вила в Хаваите.  Вероятно там младите след сватбата ще отлетят на меден месец, предават от retro.bg.

Барнет старши имал и няколко луксозни яхти. Които управлявал сам. Те също ще бъдат предоставени на новото семейство за да се забавляват след сватбата.

Говори се, че Влади Данаилов и неговата годеница няма да сключват предбрачен договор. Синът на Ламбо, който е вманиачен на тема религия смятал това за кощунство. Но родителите на булката не били много съгласни защото при евентуален развод Виктория трябвало да подели наследството на равно с него.

Близки до известната фамилия споделят, че от както госпожицата се запознала с Влади претърпяла коренна промяна. Въпреки, че преди да го познава живяла в пълен разкош синът на Стефан Дананилов я накарал да зареже богаташкия си дом.. Влюбените заживели на квартира. Която била плащана с учителската заплата на Вики.

Легендарният актьор се запознал с бъдещата си снаха в България. Говори се, че преди 3 години Влади я довел в родината си и тогава бил годежа. Но за краткото време Данаилов не успял да прецени личностните качества на булката. Но пък иначе много му допаднала.