дом Здраве Никога не съм вярвал, че съпругата ми ще свали 14 кг. И...

Никога не съм вярвал, че съпругата ми ще свали 14 кг. И то само като пие тази напитка. Сега изглежда, точно както когато се запознахме

570

Човешкото тяло е перфектна машина и следователно се нуждае от постоянна поддръжка и подобрение. Трябва да получавате най-добрите хранителни вещества и елементи, за да накарате тази мощна машина да работи правилно.

Понякога обаче преувеличаваме и това се случва, когато има малки провали, които водят до неразположение или проблеми, причинявайки промени в теглото.Ето защо днес ще ви разкажем много полезно и просто средство, което ще помогне на едно перфектно тяло и ще се върнете към естественото му функциониране.

Но това също изисква търпение и промяна в начина на живот, това е само една малка стъпка, която ще направи живота ви по-лесен. СЪСТАВ:1 суп.

лъжица настърган джинджифил1 краставица нарязана на парчета

няколко лимона

4,5 стръка ментови листа

Минерална вода

КАК ДА СЕ ПОДГОТВИ:Нека водата се кипне в тенджера и когато заври, добавете листата от мента и изгасете котлона. Нека останат накиснати за няколко минути и се съхраняват в друг съд.

В същото време ще комбинираме лимоновия сок, който сме изстискали и ще добавим краставицата, нарязана на парчета и джинджифила. Ще добавим и няколко парчета лимонова кора.

Смесвате двете подготовки-водата с ментовите листа и лимоните, с краставицата и джиндижифила и приберете в хладилника.

В идеалния случай вземете 1 чаена чаша дневно за една седмица /като предварително прецеждате сместа/, след което увеличете до две през следващата седмица. Идеята е в крайна сметка да се пият 3 чаши на ден до края на месеца. Тази напитка ще ви помогне за детоксикация и ще използва натрупаните мазнини от тялото ви, за да ги превърне в енергия.

Ето какви са ползите за здравето ви и защо ще отслабнете с тази напитка. Лимонът със своите детоксикиращи свойства, които елиминират отпадните вещества от тялото и стимулират прочистването. Подобрява храносмилането, предпазва от запек и подуване на стомаха и стимулира извеждането на излишните течности. Благодарение на високото съдържание на пектин този цитрусов плод понижава абсорбирането на мазнините. Джинджифилът подобрява функционирането на храносмилателната и нервната системи. Една от най-активните му съставки е джинджеролът, които стимулира производството на стомашни сокове и подпомага оптималното абсорбиране на нутриентите в храната. Джинджифилът активира метаболизма, стимулирайки по този начин топенето на мазнините и извеждането на излишните течности от организма. Краставицата е натурална съставка с мощно диуретично свойство. Тя стимулира извеждането на течностите от тялото и подобрява храносмилането.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи