дом Свят Гърми в момента по всички български сайтове! Забравете Тамара! Новата най-красива българка...

Гърми в момента по всички български сайтове! Забравете Тамара! Новата най-красива българка в Европа е

322

Забравете Мис България Тамара Георгиева! Българка е най-красивата жена в Европа, а името й е Лидия Иванова. Мрежата ври и кипи от интерес към друго момиче, което ще се окаже любимка на всички. Нейното име е Лидия Иванова и тя е коронована за най-красива жена в цяла Европа, пише „Телеграф“, цитиран от Блиц. Бдителни любители на женската красота припомнят, че по време на конкурс за красота, проведен в Ню Йорк през 2015 година, родната хубавица е грабнала короната, в оспорвано съперничество с над 20 красавици. Лидия обаче едва сега стана популярна в родната си България, а суперлативите по неин адрес не стихват. „Това е истинска миска!

Това е истинска българка”, категорични са коментаторите в мрежата.  Те са убедени, че не може и дума да става за сравнение между Лили и новата мис България. Лидия живее в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е родом от София и още от съвсем малка се носи по модните подиуми. Преди две години журито на престижния конкурс „Miss Europe Global” единодушно я избира за най-красива европейка. Въпреки признанието, Лидия Иванова не е разпознаваема дори за най-известните познавачи на женска красота у нас. Самият конкурс се провежда под егидата на ЮНЕСКО, а каузата му е изцяло благотворителна.

По време на състезанието Лидия се появява с носия от Пиринския край и така очарова журито, че не се нуждае от разголени рокли или бански костюми, за да покаже даденостите си и да получи първото място. Хубавицата има и второ отличие – тя е втора по красота и в друга надпревара – „Мис Българка в САЩ – 2015”, състоял се в Чикаго. Как е възможно за хубавите българки да не се говори? Защо в конкурса „Мис България” винаги избират неподходящи лица и кога ще има достойни претендентки за титлата”, дивят се в социалните мрежи.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи