дом Свят Това е нечовешко. Рускиня се роди красива като ангел, но я затвориха...

Това е нечовешко. Рускиня се роди красива като ангел, но я затвориха в

341

Заради зашеметяващата си външност 26-годишната Анжелика почти не напуска дома си. Родителите на младата рускиня са изключително притеснени, че с рожбата им може да се случи нещо ужасно. Анжелика, която има поразителна прилика с куклата Барби, никога не се е подлагала на пластични операции. И лицето, и тялото й са напълно естествени. За самата „кукла” обаче тази красота е огромно бреме, предаде Блиц.

Младата жена се е уморила да живее в златната клетка, в която я държат родителите й, и копнее за свобода, пише anews.com.  Въпреки възрастта си, Анжелика все още разчита на своята майка. Често близките й я плашат, че зад входната врата започва страшен свят, в който жените са застрашени. Когато Анжелика все пак успее да напусне пределите на дома си, тя е обградена от охранители. „Докато растях, мама и татко ме възпитаваха като истинска принцеса. Не ми разрешаваха да напускам дома си и да общувам с момчета. Заради това не съм готова за истинския живот, превърнах се в жива кукла.

Родителите ми ме наричаха Барби”, споделя красавицата. За да поддържа идеалната си фигура, Анжелика е подложена на специален хранителен и спортен режим.  А младата жена мечтае само за едно – да се измъкне от дома си и родителските грижи.

 

 

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи