дом Oбщество СЛУЧИ СЕ ЧУДО! НА 75 СТЕФАН ДАНАИЛОВ ИМА ДЪЩЕРЯ!!! ПРЕДИ МАЛКО ТЕЛЕФОНЪТ...

СЛУЧИ СЕ ЧУДО! НА 75 СТЕФАН ДАНАИЛОВ ИМА ДЪЩЕРЯ!!! ПРЕДИ МАЛКО ТЕЛЕФОНЪТ НА АКТЬОРА ЗВЪННА И МУ СЪОБЩИ

629

В навечерието на 75-ия му юбилей неописуемо щастие сполетя Стефан Данаилов. Легендарният актьор, който през живота си отгледа две момчета – извънбрачния си син от Ирен Кривошиева и доведения от покойната си съпруга Мария, се сдоби и с дъщеря!

„Обади ми се по телефона и ми каза: „Обичам те, татко!“, почти със сълзи на очи призна професора.

Става дума за Виктория – американката, която на 9 декември, навръх рождения ден на Данаилов, ще се омъжи за сина му Владимир. Тържеството в Америка Ламбо ще пропусне не само заради лекарските съвети да не пътува на далеч, но и защото  от началото на месеца до празника му е ангажиран със събития в своя чест, едно от които е представянето на автобиографичната му книга.

Баща и син обаче поддържат ежедневно връзка по телефона. Със снаха си Ламбо се познава отдавна, виждали са се няколко пъти в София, пише Пик.

„Казвам му на Владко: „Ей, брато, абе аз на 9-ти имам рожден ден, бе, на 75 ставам! Какви сватби?… А той: така бил решил. Викам му: „Еми, добре, айде жени се! Виктория е много нежно момиченце, добро дете, а той Владко, шантав е синът ми, през всякакви периоди мина, но тя си го търпи. Наскоро, една вечер говорим по телефона с него и аз му казах да пусне високоговорителя: „Вики, i love you!“. Ама много ми стана кеф, като чух едно нежно гласче „Обичам те, татко!“. Ейййй, паднах! Много нежно момиченце“, хвали снахичката си Ламбо.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи