дом Oбщество Всяка дума е слаба! В момента всички споделят това! Хубавата Вени разтърси...

Всяка дума е слаба! В момента всички споделят това! Хубавата Вени разтърси България с думите: „Няма те да ми

419

Навръх Никулден, звездата на ФК „Спортика“ Благоевград, Вени Дони Сърбинска публикува трогателен пост за майка си Нина, пише Struma.com, цитирани от Блиц.

Преподавателката в ЮЗУ „Н. Рилски“ Нина Сърбинска и малката и дъщеря загинаха в зверска катастрофа в Креснеското дефиле преди три години, припомня Струма.  Тогава и Вени бе ранена, но оцеля след челния сблъсък на ТИР в микробуса, в който пътуваха трите на връщане от почивка в Гърция.

Вени днес написа разтърсващ пост в социалната мрежа:

Честит Имен Ден, МАМО.

Няма те да ми отвориш вратата, да ме посрещнеш, нито пък аз да отворя моята … Помня твоите съвети, нося те в себе си завинаги.

Не зная дали думите ми ще стигнат до теб. Но днес застанала с мисъл за теб и искам само да ти кажа: ОБИЧАМ ТЕ, една едничка си ми само! ОБИЧАМ ТЕ, майчице свята, по-ценна си от всичко на земята.

Благодаря ти, мамо, за това, че си ми дала живот, за това, че ме научи да обичам, да дарявам любов, да мога да прощавам! Благодаря ти, че ме научи на труд, че ми показа, че животът е борба, че се редуват нещата в него! Благодаря ти за грижите и възможността, която ми даде да се развивам и усъвършенствам! Благодаря, благодаря списъкът е дълъг към теб. Благодаря ти за всичко мамо!!! Липсваш ми много, мила майчице! Обичам те!”

Вени Сърбинска показа силен дух след тежката катастрофа, в която тя загуби семейството си и продължи да се бори с живота, успявайки да съхрани слънчевата си усмивка.