дом Oбщество Лудата България! Строител хвана жена си пред 3-годишния си син и зверски...

Лудата България! Строител хвана жена си пред 3-годишния си син и зверски я

463

Семейната драма в бургаския жк „Меден рудник“ от събота, за която съобщи Пресцентърът на ОДМВР-Бургас, се оказа многосерийна и ако в нея не бяха пострадали двама полицаи, опитващи да изтръгнат майката и малкото дете от хватката на пияния съпруг и свекъра, едва ли някой щеше да узнае за страшния ад зад вратите на една скромна гарсониера, съобщава Флагман.

3-годишният син на Ц. П. и приятелката му, с която живеел на семейни начала, ставал редовен свидетел на постоянните им разправии, когато се прибирал подпийнал. 31-годишният мъж пребивал жена си системно от ревност, която се отключвала след употребата на алкохол. Това разказаха пред Флагман.бг съседи на младото семейство.

Те живеели повече от скромно в гарсониера в бл. 43 от близо една година. Апартаментът бил купен от родителите на Ц.П.. Той самият се занимавал със строителство, но какво точно вършел било загадка. Хората го виждали да се прибира в изцапани от строителни материали дрехи, от което си правели извода, че работата му е свързала с нелек физически труд.  В трезво състояние бил възпитан и поздравявал. Приятелката му  работела в павилион за скара на ул.“Крайезерна“ – също тежък и неприятен  труд.

На 9 декември пообед Ц.П. се прибрал пиян. Шофирал колата си от центъра на града до отдалечения комплекс след огромно количество изпит алкохол. Влязъл бесен и направо връхлетя на приятелката му с юмруци и обиди, момченцето  гледало и плачело безпомощно. На виковете й откликнали съседите, опитвали да го усмирят обадили се и на баща му. За кратко пияният седнал и се поукротил, но когато хората си тръгнали отново се развилнял. Жената сигнализирала тел. 112 и тогава пристигнали полицаите, на които Ц. П. скочил също да бие и рита.

„Разбрахме, че не й давал да работи, да се гримира, създавал проблеми дори когато искала да излезе в кварталното кафене с приятелки. Редовно се напива, виждаме го, въпреки това обаче е любезен с нас, но какво се случва зад вратата им – само те си знаят. Чуват се крясъци, плач на детето, което е ужасно, късат ни се сърцата! Пребива жена си пред собствения си син! Веднъж видях майката с насинено око и одуто от удари и плач лице, горкичката. За да се прикрие, извърна главата си и даже не поздрави, все едно тя е виновна“, разказа съсед от блок 43.

Открихме жертвата на работното й място. Младата жена бе толкова  изтормозена, че не искаше и дума да промълви.

„Майка съм, искам да се отърся от всичко това, но къде да ида, аз и днес отново ще се прибера в гарсониерата, а трябва а направя опит да започна начисто без този човек“, каза 31-годишната жена с обляно от сълзи лице.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи