дом Свят Трагедия! 20-годишната Еми умря в агония пред ужасения поглед на семейството й....

Трагедия! 20-годишната Еми умря в агония пред ужасения поглед на семейството й. Прелестното момиче загуби живота си, след като

579

Семейството на млада жена, която е починала след употребата на дрога, която тя смятала за екстази, проплака в социалната мрежа и предупреждава всички да внимават с опасния наркотик чрез видео, пише “Дейли мейл”.

 

Еми Вигус е на 20 години от Колчестър. Тя умира в болница 3 дни, след като е колабира в дома си.   Това е реакция от парти дрога, която тя е мислела, че е MDMA, след като се върнала от двудневното си пътуване до Лондон.

Отчаяните й родители се опитват да я спасят, преди тя да бъде откарана в болница. В лечебното заведение тя пристигнала в кома и малко по-късно починала.

В публикуваното във фейсбук видео, което вече е видяно от над милион души, се разказва трагичната история и всички хора са призовани да мислят два пъти преди да вземат дрога.

Гласът, който говори във видеото от нейното семейство, казва: „Тя никога няма да научи за болката, която причини”   „Следващият път, когато имате такъв момент, просто спрете и помислете за нашата Еми и грешката, която е допуснала и за прекрасното семейство, което е оставила”.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи