дом Интересно Велико знамение! Разцъфнаха мистичните цветя удумбара! Настъпват колосални промени! Идва нов

Велико знамение! Разцъфнаха мистичните цветя удумбара! Настъпват колосални промени! Идва нов

365

Мистичните цветя удумбара според будистките вярвания цъфтят веднъж на 3000 години, затова никой не ги е срещал вече в течение на редица векове. И изведнъж … през последните години легендарните цветя започнаха да се срещат в различни части на нашата планета, пише Блиц.

Цветовете са почти микроскопични, затова те трудно могат да бъдат забелязани, но, ако те цъфтят, то те издават доста силен и сладниква аромат, не случайно го наричат „благовонните цветя на небесата“ – именно така се и превежда името им от санскрит, пише Езорейтер.

Говори се, че неразцъфналите цветчета на удумбара леко могат да бъдат объркани с яйцата на някои насекоми. Това е действително така, но ако те разцъфнат – наоколо се носи фантастичен аромат, който е уславян дори от хората с лошо обоняние. Ето какво разказва за него художникът от Тайван Чен Годун:

Това е просто чудо. От една страна, те са толкова малки, че едва могат да бъдат забелязани, а от друга – миришат така, че божественият им аромат с лекота изпълва цялото помещение.

Но не само Чен Годун е намерил цветята удумбар до своя дом. С тях се е сблъскал и китайският фермер Дин от североизточната провинция Ляонин, както и монахинята Мяо Вей от манастира, който се издига на планината Лушан, а в храма Чонг се в Сеул божественото цвете се оказа дори на лицето на статуя на Буда.

Всъщност, цветята на удумбара могат да цъфтят и да разнасят божествения си аромат цяла година, затова будистките писания гласят, че това не са земни, а небесни цветя, а появата им в нашия свят е много значимо събитие свише. Този знак показва, че настъпват колосални промени, вещае, че трябва да се очаква новото пришествие на Буда или на друг свети Цар, който ще вкара в правия път моралните закони на битието. В писанията също се уточнява, че този Цар е милосърден и справедлив, че за него всички хора ще са равни. На всеки ще дари спасение чрез своето милосърдие.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи