дом Свят Случват се чудеса! Купиха си диван за 20 долара, но вътре се...

Случват се чудеса! Купиха си диван за 20 долара, но вътре се криеше голяма изненада

453

Трима съквартиранти от Ню Йорк решили да си закупят по-евтин диван за квартирата си, защото нямали кой знае колко възможности да си закупят хубав и чисто нов. Поразровили се в Интернет и попаднали на обява за улична разпродажба, от която си закупили диван на старо за 20 долара.

След като го закупили една от съквартирантките – Кали Гуасти, решила да го поразгледа малко по-обстойно, тъй като ѝ се сторил доста запазен за цената си. И познайте какво намерили в него..Пари! И то много!

В една от възглавниците на дивана друга съквартирантка-Риз Верковен, открила плик, пълен с 4 000 долара.

След като намерили него, момичетата буквално претършували целия диван и установили, че първият плик е само един от много, скрити в дивана.

Общо от старата мебел изкарали 40 000 долара, а на един от пликовете пишело и някакво женско име. Момичетата дълго се чудили какво да направят, но накрая и трите взели правилното и според тях категорично решение- да намерят собственичката на дивана и да ѝ върнат парите.

Още на следващия ден девойките намерили жената, чието име пишело на пликовете, а тя се оказала 90-годишна баба, която буквално се разплакала, когато видяла спестявания си, пишат от zajenata.bg. Според момичетата, те са направили това, което са счели за правилно и не съжалили дори за миг, че са върнали парите на бабата, защото реално те са си нейни, нищо, че те са ги намерили в дивана.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи