дом Свят В този момент всички четат! Току що обявиха: 4 години след инцидента...

В този момент всички четат! Току що обявиха: 4 години след инцидента обявиха истината за Шумахер: Той е

435

Френски журналисти се опитаха да се доберат до информация за легендарния пилот

Тотално затъмнение около всичко свързано с Михаел Шумахер е наложило семейството му. До този извод стигна разследващ екип на най-авторитетното френско издание „Екип”, който се опита да се добере до информация за състоянието на легендарния бивш пилот от Формула 1, предаде Gong.bg.

 

На 29 декември се навършват четири години, откакто той падна лошо на главата си по време на ски-ваканция във френските Алпи със семейството си. Тогава до него на пистата беше синът му Мик, който никога не е коментирал случая. Германецът едва беше спасен, но е в много тежко състояние и рутинни функции на тялото му са затруднени.

От години семейството му не дава никаква информация за него, позовавайки се на желанието му личният му живот да бъде опазен от широката общественост. Затова екипът на френския вестник е предприел пътуване до дома на Шумахер в Женева.

Според информацията, семейството на Пилето е купило и огромна част от земите около имота, за да може да държи далеч папараците и феновете, които се опитват да се доближат. В момента, в който журналистите доближили загражденията, те били подгонени от черен „Мерцедес“ с въоръжена охрана, който ги призовал „да не създават напрежение“.

От известно време край Шуми е и баща му, който държи изкъсо всички медицински лица и прави всичко възможно синът му да получава най-доброто обслужване. Но това е единствената информация от години насам за него.

Днес обаче бившата му говорителка Забине Кем даде малък лъч надежда на феновете на легендата, че все пак има развитие в положителна насока. Тя отново беше крайно лаконична в думите си.

„Никой журналист никога не е имал телефона на Михаел, както и никой не е снимал имението му отвътре. Личното пространство трябва да се спазва и това е закон в семейството. Трябва да опазим честта на Шумахер. В интерес на истината, има напредък, но много бавен“, сподели Кем пред украинско издание.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи